30.10.13

SUSITIKIMAI: PUSRYČIAI SU BIOECO

 
Bene smagiausias tinklaraščio rašymo privalumas šiuo metu atrodo galimybė susitikti su įvairiomis grožio produktais ir priemonėmis prekiaujančiomis firmomis, parduotuvių atstovais arba tiesiog versliais žmonėmis, norinčiais apie savo produkciją papasakoti išsamiau ir, priešingai nei paprastai būna pateikiama žiniasklaidai, jaukiau, familiariau. Arba, liaudiškai tariant, tiesiog pasipasakoti kaip "žmogus žmogui".
Būtent dėl šios priežasties vakar užuot ruosusis makroekonomikos egzaminui, kelioms valandoms išskubėjau į Vilniuje, Šv. Ignoto gatvėje įsikūrusią La Boheme kavinukę. Ten manęs laukė susitikimas su klaipėdietėmis Bioeco namų šeimininkėmis ir tiesiog be galo maloniomis merginomis.
Be mūsų laukusių prabangių saldėsių (giriuosi, nes ne kiekvieną rytą tenka valgyti pyragus) mūsų laukė begalė naujos ir naudingos informacijos apie pačią Bioeco parduotuvę, naują ekologijos ir natūralumo sampratą ir, žinoma, dviejų kosmetikos linijų INIKA ir La Mav pristatymas bei testavimas.
Į susitikimą sąmoningai iškeliavau be jokio makiažo, juk smagu apie produktus išgirsti ne tik teorinę dalį, bet juos išmėginti ir pačiai (šį kartą atsidaviau į profesionalės rankas ir tikrai nepasigailėjau!).
Savo pačios kailiuku išmėginau ekologišką australų kilmės La Mav veido priežiūros liniją ir įsitikinau akivaizdžiu jos veiksmingumu. Produktai iš tiesų verti ypatingai didelio ne tik natūralios kosmetikos mėgėjų, bet ir dehidratavusios veido odos savininkių dėmesio.
Vėliau mano veido pigmento trūkumą patobulino mineralinė dekoratyvinė INIKA kosmetika.
Nuotraukos Ievos Ukanytės
Galiausiai po kelių valandų, kupina naujai atgimusios meilės kosmetikai ir geriems žmonėms, keliavau savais keliais su pažadu sau sugrįžti ne tik į bioeco internetinę parduotuvę, bet ir į fizinius šios parduotuvės namus Klaipėdoje.
O su savimi nešiausi ne tik meilę žmonijai ir smagiems rytiniams pasiplepėjimams ypatingai mergaitiškomis temomis, bet ir naujais produktais - La Mav organiniu akių kremu bei INIKA kreminės pudros miniatiūra. Abu produktus jau spėjau išmėginti ir, turiu pasakyti, kad pirminis įspūdis atitiko tolimesnę nuomonę apie juos.
Paakių kremas lygiai toks pat stebuklingas, kaip ir visa LA Mav teikiama produkcija, o INIKA kreminę pudrą vis dėlto palieku vėlesniam laikui.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite