12.12.13

LA MAV drėkinamojo kremo su hialiuronu apžvalga

Prieš daugiau nei mėnesį "Pusryčių su BioEco" metu atidžiau ir išsamiau susipažinusi su BioEco namuose parduodama La Mav veido priežiūros ir INIKA kosmetikos produkcija ypatingai susidomėjau La Mav veido priežiūros priemonėmis. Galbūt todėl, kad ekologiška, galbūt todėl, kad žadėjo puikius rezultatus, o galbūt paprasčiausiai dėl to, kad pristatančiųjų merginų veido oda atrodė pasakiškai gerai, ir, kaip jos teigė, būtent šios linijos dėka.
Šį kartą išmėginau La Mav drėkinamąjį kremą su haliuronu, teoriškai sukurtą sausai, jautriai ir elastingumą praradusiai odai. Maniškė, nors ir mišri, šaltuoju metų laiku mėgsta parodyti tam tikras šerpetojimo tendencijas ir taip sugadinti nuotaiką nė nepradėjus kasdienių rytinių grožio ritualų. Būtent dėl šios priežasties veido odos priežiūros priemonėse labiausiai ieškau stipraus drėkinimo, net jei pastarasis grasina papildomu blizgesiu ir taip blizgėti bei riebaluotis linkusiai veido odai.
Drėkiklis praturtintas argano aliejumi, haliurono rūgštimi (aš jau irgi pradedu senti), alavijo lapų sultimis ir  acai uogų aliejumi, tad savaime peršasi sveikos, putlios, švytinčios ir ypatingai gerai sudrėkintos odos rezultatas.
Priemonę naudojau lygiai dvi savaites du kartus per dieną (ryte ir vakare), o būtent dėl didelio noro išmėginti ir pamatyti realius rezultatus į veido priežiūros rutiną neįtraukiau jokios papildomos ar naujos priemonės naudojimo. Rezultatą bene geriausiai reziumavo šiandien L'Oreal, MNY ir Garnier pirmojo naujųjų metų ketvirčio naujienų pristatymo metu sudaryta galimybė išsitirti savo odą ir sužinoti trealų odos tipą bei konkrečius skaičius.
Tyrimas parodė mano odą esant mišria, tačiau odos elastingumo kiekis maloniai nustebino. Panašu, kad kremas veiksmingas ne tik ties savo aprašymu.  Tiesa, vizualiai oda netapo lygesnė ar gražesnė, tačiau odos elastingumas, minkštumas ir malonus jausmas nusveria vizualių pokyčių stoką.
Apie priemonės ekonomiškumą komentuoti nenorėčiau, mat tai priklauso nuo naudojimo kiekio ir dažnio. Įtariu, kad naudojant du kartus per dieną kremo turėtų užtekti 6-8 savaitėms.
Kremas tikrai vertas didelio dėmesio, tokį produktą rinkčiausi naudoti ilgalaikiams sveikos ir švytinčios odos rezultatams pasiekti, tačiau finansiniai resursai šiuo gėriu dažnai džiaugtis neleistų - produkto kaina aukštesnė nei vidutinė.
 La Mav kosmetikos galima įsigyti BioEco parduotuvėse (pati parduotuvėje apsilankyti ir įsitikinti šiuo faktu vis dar neturėjau laiko) arba tiesiogiai iš La Mav internetinio puslapio.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite