5.5.15

LA MAV ekologiško kūno šveitiklio su kavos pupelėmis apžvalga


Laikas pakalbėti apie kūno priežiūrą. O kas geriau pasirūpins kūno oda už šveitiklį? Šveitiklių esti įvairių - natūralių, cheinių, pagamintų namuose ir pirktinių. Be abejonės, geriausia, kai natūralūs ingredientai sutinkami profesionaluose bei vartotojų pasitikėjimą užsitarnavusiuose gaminiuose. Taip gimė įrašas apie La Mav ekologiško kūno šveitiklio su kavos pupelėmis apžvalga.

Iš esmės produkto koncepcija labai paprasta ir visiems gerai žinoma - eksfolijuojantis produktas efektyviai šveičia bei šalina negyvas odos ląsteles, taip pat dėl priemonėje esančių  stambių kavos pupelių granulių  skatina kraujo cirkuliaciją ir naujų ląstelių atsinaujinimą. Be abejonės, šveitiklis - puikus būdas pagražinti kūno odą, o naudojant tokio pobūdžio priemonę - pamažu paskatinti celiulito žymių mažėjimą (savo ruožtu reikėtų priminti, kad pastarojo gydymui ar prevencijai didžiausią vaidmenį visgi vaidina ne kosmetinės priemonės, o fizinis krūvis ir maitinimosi įpročiai).

Priemonė turi nemažai pliusų - ypatingai puikią sudėtį, kurioje nemažai naudingų odai aliejų - kokosų, kamelijų sėklų, makadamijų sėklų, citrininės mirtos lapų; taip pat ir energiją stimuliuojančių citrusinių ekstraktų bei levandų eterinio aliejaus, kurio efektas neabejotinai jaučiamas naudojant šveitiklį. Nereikėtų pamiršti itin stipraus ir labai pažįstamo kavos kvapo - šveitiklis kvepia kava, citrina ir levandomis.  Reikia sutikti, jog derinys keistokas, tačiau neabejotinai vertas pagyrų. Oda po pilingo tampa be galo glotni, švelni bei kažkiek pamaitinta. Tiesa, sudėtyje esančių aliejų nepakanka kasdieniam odos maitinimui, tad papildomas kūno losjono ar sviesto sluoksnis tikrai nepakenks.

Vieninteliu minusu būtų galima išskirti tai, jog panaudojus šveitiklš vonioje ar dušo kabinoje sukeliama papildoma netvarka: tamsios ir šiek tiek dažyti šviesius objektus linusios kavos pupelės kuriam laikui rudai nudažo šviesų vonios ar dušo interjerą, tad tenka papildomai pavargti kuopiant maudynių vietą.

Jei dienos negalite pradėti be karšto garuojančio kavos puodelio - priemonė kaip tik jums. Pakels ne tik nuotaiką, bet ir vizualiai pagražins viso kūno odą! Priemonės kiekis 200gr, kaina BioEco internetinėje parduotuvėje 43 €.

Produkto sudėtis: Coffea Arabica Seed Powder, Cocos Nucifera Oil, Camellia Oleifera Seed Oil, Macadamia Integrifolia Seed Oil, Backhousia Citriodora Leaf Oil, Lavandula Angustifolia Oil, Tocopherol, Glycine Soja Oil.

4 comments:

  1. Tokį pat šveitiklį, tik šimtą kartų pigesnį, galima pasigaminti namuose, tiesiog iš išgertos kavos tirščių ir nerafinuoto kokoso aliejaus :))

    Bet žinoma, jeigu finansai neriboja, visada smagiau pasilepinti žinomo vardo priemone, net jeigu moki ne už produktą, o tiesiog už jo pavadinimą ;)

    ReplyDelete
  2. Tikrai taip, aš pati dar prieš penketą metų kavos nuosėdas naudojau kaip viso kūno eksfoliatorių. Taip pat galima maišyti masę su medumi - medus laabi minština odą :)

    Ir be abejonės, visuomet smagu pasilepinti kažkuo, kas vartotojais pasirūpino iš anksto :)

    ReplyDelete
  3. Na, bent man kavos šveitiklis puikiai užkemša dušą :(
    Išbandžiau daug šveitiklių, bet niekas neveikia geriau nei paprastas šepetys - gal šveitiklis gerai veiktų kaklui, bet kitoms kūno vietoms manau jis būna per silpnas... Beto jis nepasiekia nugaros! Man tai labiau malonus pasilepinimas, nei realiai veikianti priemonė...

    ReplyDelete
  4. Medeina, galbūt naudoji per didelį jo kiekį?

    Paprastu šepečiu kūno šveitimo niekuomet išbandyti nė neteko: galbūt iš tiesų be reikalo investuojame į tas sritis, kur galėtume pataupyti :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite