22.7.15

Dove "Go Fresh Nutri Moisture" Prausiklio apžvalga

Kad jau prakalbome apie kūno prausimą, paplėtokime prausimosi temą toliau. Šį kartą panagrinėkime dar vieną naują higienos gaminį maximos lentynose: Dove "Go Fresh Nutri Moisture" kūno prausiklį su apelsinais.

Kai kalba pakrypsta apie pigius ir įperkamus bei lengvai didžiuosiuose prekybos centruose randamus kosmetinius produktus sunku išskirstyti šiuos į "gerus" ir "blogus". Paprastai kainos svyruoja daugiau mažiau panašios, aprašymų etiketės taip pat skelbia šiuos esą panašiais. Tad kaip išsirinkti iš gausybės buteliukų?

Vienas pasitikėjimo keliančių Maximos prekinių ženklų  - Dove, savo produkcijoje turintis ne tik kūno, bet ir plaukų priežiūros, plovimo bei puoselėjimo produktų. Pastarieji itin garsiai išgirti daugelio lietuvos grožio tinklaraštininkių bei Youtube meistrų. Tačiau šį kartą ne apie tai. Šį kartą panagrinėkime naujo aromato kūno prausiklį su apelsinais ir vanile.

Iš tiesų kasdieniam kūno prausimui didelių reikalavimų tikraiusiai kelti nereikėtų, ypatingai žemesnės kainos produktams. Tad ir šį kartą svarbiausiais kriterijais išliko patrauklus kvapas, maloni tekstūra, ekonomiškumas ir bent minimalus odos puoselėjimas.

Pradėkime nuo kvapo. Priemonė kvepia saldžiais apelsinais ir vanile. Kvapas šiek tiek primena vaikystėje valgytus saldainius. Prausiklyje esantis citrusinis aromatas pakelia nuotaiką, tačiau visgi kvapai visuomet buvo labai individualus kriterijus. Tekstūra labai maloni, neįprastai kreminė. Iš pradžių tikėtasi pamatyti skystą želė tekstūros konsistenciją, tačiau iš buteliuko išbėgo kreminės spalvos ir struktūros skystis. Dėl šios priežasties produktą būtų galima pavadinti pakankamai ekonomišku - pernelyg stipriai padauginti šio nepavyks. Galbūt dėl tirštesnės konsistencijos priemonę sunkiau išspausti iš tūbelės, tačiau tai didelių nepatogumų tikrai nesukelia. Kremas labai gerai putoja ir švelnina kūno odą, tuo pačiu pašalindamas nuo šios per dieną susikaupusius nešvarumus. Galiausiai, kone svarbiausias ir aktualiausias kriterijus - priemonės sugebėjimas puoselėti odą.

Šį kartą Dove maloniai nustebino. Kremas tikrai neišsausina ir nesudirgina odos. Ir nors galbūt po vandens vonių vis viena norisi papildomo maitinamojo kremo sluoksnio. Reziume: prausimosi želė tikrai nebloga!

Ar rekomenduoju? Taip, kasdieniam naudojimui produktas iš tiesų vykęs. Nemažas aromatų pasirinkimas leidžia atrasti savo mylimiausią aromatą, o pabaigus vieną buteliuką neužmigti iš nuobodulio bei išbandyti naują kvapą. Priemonę galima rasti visuose prekybos centruose, kaina apie 3,45€.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite