15.8.15

Macadamia "deep repair masque" plaukų kaukės apžvalga


Vargu, ar atrastume grožio aistruolę, negirdėjusią apie Macadamia plaukų priežiūros priemones ir visų priemonių lyderę plaukų kaukę Deep Repair Masque plaukų atstatymui. Pagaliau isigyti šį inovatyvų stebuklą pavyko ir man. Reikia pripažinti, jog neretai didelės liaupsės produktui iškelia lūkesčius aukščiau, nei norėtųsi, tad tokiu atveju nusivylimas šiems neatitikus tampa itin skaudus. Prieš pradedant naudoti kaukę mintyse kirbėjo mintis "vargu, ar mane kaukė nustebins taip, kaip teko girdėti džiūgauja didžioji dalis merginų", tačiau vos po pirmojo panaudojimo mintį teko nuvyti šalin. Kaukė verta kiekvieno gero žodžio, tačiau būtina apie produktą žinoti šiek tiek daugiau.

Gamintojas žada priemonę įsiskverbiant į giliausius plaukų sluoksnius, atnaujinti plauko struktūrą, o plaukus palikti sveikus, žvilgančius ir elastingus. Realybė iš tiesų stulbinanti: vos po pirmojo kaukės panaudojimo plaukai įgauną naują išvaizdą. Pradeda labiau blizgėti, maloniai slysta tarp pirštų, tampa paklusnesni ir daug švelnesni, nei buvo iki tol. Kaukė tikrai verta stebuklingos priemonės vardo.

Ir visgi, gautą rezultatą galima sulyginti su alinančiomis dietomis. Kodėl? Nes kaukė, kaip ir dietų teikiamas efektas, veikia tik šią naudojant nuolatos. Plaukams nepadaromas joks ilgalaikis poveikis; plaukai švelnūs ir paklusnūs būna tik ją naudojant, o sušlapinus plaukus vandeniu efektas pranyksta. Tad kaukė veikia tik paviršutiniškai, o įsiskverbimas į tikruosius plaukų sluoksnius šiuo atveju tampa tik marketinginis triukas, kurio pernelyg nesureikšminame, mat vienadienis efektas iš tiesų įspūdingas.

Ar rekomenduoju? Taip. Gerai turėti produktą, kuris akimirksniu suteikia plaukams švytinčių bei švelnių plaukų efektą. Nors efektas paviršutiniškas ir veikia plaukus tik išoriškai, efektas puikiai matomas. Ir visgi, svarbu nepamiršti plaukais rūpintis iš vidaus.  Kaina apie 25€, įsigyti galima daugelyje profesionalia plaukų kosmetika prekiaujančiose parduotuvėse, internetinėse groziodraugas.lt, topbeauty.lt  parduotuvėse.

Produkto sudėtis: Aqua, Cetearyl Alcohol, Glycerin, Cetyl Palmitate, Behentrimonium Chloride, Cetrimonium Chloride, Amodimethicone, Trideceth-12, Macadamia Ternifolia Seed Oil, Argania Spinosa Kernel Oil, Sodium Pca, Dimethicone, Triethanolamine, Citric Acid, Butylene Glycol, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Chlorphenesin, Sorbic Acid, Linalool, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Citronellol, Limonene, Yellow 6 (ci 15985), Yellow 5 (ci 19140), ci 14720, Fragrance.

2 comments:

  1. Sudėtis tai tokia...ehm.. nekažką :)
    Man tai iš viso nepatiko šita kaukė ir nemanau, kad verta už ją mokėti šiiiitiek pinigų.. ;)

    ReplyDelete
  2. Patricija,

    Iš tiesų sudėtis neverta tokių pinigų, tačiau gaunamas rezultatas iš tiesų puikus! Tačiau plaukams, kaip ir mūsų odai, reikia skirtingos priežiūros atsižvelgiant į šių poreikius. Tikiu, kad tavo šviesiems plaukams reikia dar daugiau dėmesio, nei maniškiams natūraliems. :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite