14.8.15

Saflora "anti-acne" kremo nuo spuogų apžvalga


Saflora - tinklaraštininkių ir youtube meistrių išpopuliarinta ekologiška kosmetika, savo asortimente turi ne vieną asmeninį kūno priežiūros favoritą (pvz. kūno šveitiklį su prieskoniais). Šį kartą apžvelkime veido priežiūrai skirtas prekes, o tiksliau aknei ir probleminei odai skirtą anti-acne kremą nuo spuogų.

Pradėkime nuo jau pažįstamos pakuotės - tokį dizainą neretai naudoja ir Uoga Uoga bei kitos natūralios kosmetikos gamintojai, kuomet reikia buteliuko su dozatoriumi. Toks dozatorius ne itin patogus naudojant (produktas sunkiai dozuojasi tinkamais kiekiais, ne visuomet iš pirmo karto pavyksta išspausti norimą kiekį), tačiau su tokiu susigyventi tikrai galima. Kremo konsistencija itin lengva, tad šį naudoti itin smagu ir nelabai taupu. Kita vertus pakuotė pakankamai didelė, tad kremo pakaks iki mėnesio naudojant šį kasdien.

Kremo konsistencija idealiai pritaikyta riebesnę odą turintiems žmonėms - ši labai lengva, greitai įsigeria į odą ir nepalieka riebumo jausmo. Ir visgi, turint į sausėjimą linkusią odą šio kremo drėkinimo gali nepakakti. Ar kremas išgydys aknę? Vargu, tačiau sumažinti odos uždegimą tikrai padės. Sudėtyje yra daug odai naudingų ekstraktų, tad produktas tikrai vertas dėmesio.

Gerai tai, jog produkcija gaminama pagal užsakymą, tad dėl galiojimo laiko galite būti ramios: kiekvienas produktas būna pagamintas būtent po užsakymo, tad galiojimo trukmė maksimaliai prasitęsia. Šiuo atveju kremas galioja lygiai metus nuo pagaminimo ir gavimo.

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote lengvai įsigeriančio dieninio kremo ir neturite problemų su odos sausėjimu. Aknės neišgydys, tačiau prevencijai priemonė tikrai puiki. 30ml talpos buteliuko kaina 5.5 €, Įsigyti galima Saflora internetinėje parduotuvėje

Produkto sudėtis: Melaleuca alternifolia flower water, Calendula officinalis extract, Chamomilla recutita extract, Salvia officinalis leaf extract, Sesamum indicum seed oil, Carbamide, simmondsia chinensis seed oil, vitamin B3, cetearyl glucoside, tocopherol, sodium citrate, hydrolyzed milk protein, xanthan gum, cyamopsis tetragonoloba gum, magnesium stearate, parfume, zinc PCA, sodium benzoate, potassium sorbate, citric acid, L-ascorbyl palmitate.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite