23.9.15

MAC "Cremesheen Glass Floating Lotus" lūpų blizgio apžvalga


Pakalbėkime apie lūpų blizgius. Pastarieji, kaip dinozaurai, sulig kiekviena diena tarytum nyksta iš mylimiausiųjų grožio produktų sąrašų. Šių vietą užėmė vis labiau populiarėjantys lūpų pieštukai, kuriuos galima naudoti ne tik lūpų kontūro kontrolei, bet ir viso lūpų ploto padengimui. Antruoju numeriu laikomi lūpų dažai: paprastai šiuos lengva aplikuoti, dozuoti, suteikti lūpoms greitą ir ryškų efektą. Lūpų dažai šiais laikais pasižymi ne tik blizgiomis, bet ir matinėmis formulėmis. Tuo tarpu lūpų blizgiai tarytum atsiduria paskutiniame plane. Galbūt laikas šiuos ištraukti į dienos šviesą?

MAC Cremesheen Pearl kolekcija - šių metų rudens sezono naujiena, kurią sudaro penkiolika naujų priemonių lūpoms: aštuonių atspalvių lūpų dažus ir septynių naujų lūpų blizgių atspalvius nuo šiol bus galima rasti nuolatinėje MAC kosmetikos linijoje.

Šiandieninis pasakojimas apie MAC Cremesheen Pearl rudens naujieną Floating Lotus lūpų blizgį. Pastarasis, kaip ir visa MAC kosmetika, pristatomas moderniame stikliniame buteliuke. Nedideli MAC inicialai ir juodos spalvos šlifoto stiklo kamštelis - dar vienas minimalistinis, tačiau pakankamai efektyvus sprendimas. Ir nors vizualiai atspalvis atrodo itin ryškus ir iššaukiantis, realybėje spalva daug ramesnė, puikiai tinkanti net dirbant rimtesnį ar konservatyvesnį darbą.

Pakalbėkime apie produkto formuluotę. Pastaroji pakankamai turtinga, tad puikiai tiks net skilinėti linkusioms lūpoms. Taip pat džiugu tai, jog priemonės naudojimo laiku galima pamiršti maitinamuosius lūpų balzamus, blizgis pakankamai tirštas ir puikiai tinka lūpų puoselėjimui dienos metu. Sudėtyje yra nedidelių blizgių dalelių, žėrinčių auksu. Atspalvis puikiai atrodo šaltesnį veido toną turinčioms merginoms, mat bendra švelnios rožinės spalvos ir nežymių blizgučių sintezė tamsesnį gymį turinčioms merginoms gali suteikti kiek vulgarų efektą.

Minėtoji Floating Lotus lūpų blizgio spalva neretai linksniuojama su šiais, kosmetikos rinkoje garsius atskambius turinčiais lūpų produktais: Tom Ford Sugar Pink, Bobbi Brown Cosmic Pink, Chanel Confidence,  Chanel Pink Teaser.

Tiesa, reikėtų priminti, jog nepaisant pakankamai aukštos priemonės kainos, produktas ant lūpų išsilaiko iki poros valandų. Kita vertus, būtent trumpesnis išsilaikymas yra vienas didžiausių lūpų blizgių minusas, tad šis bendras visiems lūpų blizgiams.

Ar rekomenduoju? Kad ir kaip norėtųsi priemonę rekomenduoti dėl puikios formulės, malonaus jausmo ant lūpų ir lengvų, prieinamų atspalvių, finansine išraiška už panašią kainą galima atrasti ir ilgiau išsilaikančių ar taupesnių lūpų blizgių variantų. Produkto kaina apie 20€, įsigyti galima visose Douglas parduotuvėse, turinčiose MAC kosmetikos stendus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite