14.10.15

Chanel "Double Perfection Creme Poudre" kreminės pudros apžvalga


Chanel neabejotinai laikoma visų laikų klasika nepriklasomai nuo amžiaus ar socialinio suvokimo apie tai, kas turėtų ir kas neturėtų būti laikoma prabangos gaminiais. Šiam prekiniam ženklui abejingų nėra. Net nesidomint aukštąja mada ar grožio naujienomis Chanel koncepciją žino kiekvienas šios žemės gyventojas.

Kad ir kaip bebūtų, reikia pripažinti, jog aukštosios mados namų kūrėjai kuria ne tik nepakartojamus ir kvapą gniaužiančius meno kūrinius ant podiumo, bet ir mūsų kasdienėje veido bei grožio puoselėjimo rutinoje. Chanel dekoratyvinė kosmetika - viena geriausiai laiko patikrintų produktų už kuriuos, deja, neretai tenka mokėti didelius pinigus. Vargu, ar tikroji suma atitinka produktų kokybę (panašu, kad iki šiol mokėjome ir mokėsime nemažą komisinių kiekį už prekės ženklo vardą ir socialinį statusą visuomenėje), tačiau akivaizdu, kad bestseleriais tampantys produktai apie savo pasisekimą kalba patys už save (geriau už juos kalba tik garsiai rėkiančios ir ant visų prekybos centrų iškabintos reklaminės užsklandos su naujų gaminių pakuotėmis ir garsiais juos reklamuojančiais veidais).

Chanel Double Perfection Creme Poudre kreminė pudra sukurta ir geriausiai tinkama riebios bei mišrios odos savininkėms, taip pat gali patikti normalią veido odą turinčioms moterims. Priemonė žada satininį padengimą, ilgą išsilaikymą, matinį ir naturalų efektą. Švelnus satininis padengimas jaučiamas su pirmuoju kremo padengimu. Priemonė labai minkšta, galėtų būti priskiriama kreminei, o ne vandens pagrindu pagamintai konsistencijai. Pudros išsilaikymo trukmė priklauso nuo odos situacijos ir padengimo makiažo bazėmis (taip pat ir nuo naudojamo drėkinamojo kremo, temapo prieš produktą). Ir visgi, pudra ant veido išsilaiko ilgiau nei porą valandų. Matinis efektas iš tiesų labai ryškus ir akivaizdus, tad nudžiugti turėtų riebesnį veidą turinčios merginos, kovojančios su odos blizgėjimu dienos metu. Priemonė tikrai maksimaliai eliminuoja vizualų riebalų išsiskyrimą dienos metu, o matinis efektas nesuteikia didesnio kaukės efekto, tad veidas atrodo natūraliai "minkštas". Vieninteliu didesniu minusu galima laikyti tai, jog turint gilesnes poras jas reikėtų paruošti specialia silikono turinčia priemone, mat Double Perfection Creme Poudre turi polinkį nemaloniai nugulti į poras, palikdama nemalonų vizualų vaizdą.

Priešingai nei daugelis Chanel pudrų, Double Perfection Creme Poudre pasižymi unikaliu ekonomiškumu. Pagaminta plastikinėje tūbelėje, tad puikiai tinkama nešiotis rankinėje ar keliaujant. Įprastiniai Chanel įpakavimai nors ir kelia didelį susižavėjimą dėl savo elegancijos, visgi nėra itin patogūs norint priemonę turėti po ranka dienos metu, tad šį kartą priemonė neabejotinai turi nemažą pranašumą.

Rekomenduoti priemonę šį kartą galima tik itin specifinei auditorijai - produktas tikrai tiks ir patiks riebesnę veido odą turinčioms merginoms ir toms, kurios gyvena aktyvų gyvenimo būdą. 30ml tūbelės kaina apie 60€. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite