17.10.15

Victoria's Secret "Love Spell" kūno kremo apžvalga


Kiekviena save gerbianti mergina pažįsta VS incialus geriau, nei kuriuos nors kitus. Kodėl? Victoria's Secret prekinis ženklas, nors ir garsus dėl savo apatinio trikotažo linijos bei nepriekaištingomis kūno linijomis pasižyminčių modelių - angelų, ne mažiau žinomas ir dėl nepakartojamų kosmetinių priemonių. Tiesa, šios prieinamos viems vidutines pajamas gaunantiems piliečiams, tačiau šiek tiek sunkiau prieinamos europiečiams, mat prekinio ženklo gimtinė - Amerika. Kažkodėl būtent Victoria's Secret prekinis ženklas asocijuojasi su dažnai linksniuojama amerikietiškos svajonės (angl. americna dream) sąvoka.

Šiandienos taikinyje Victoria's Secret Love Spell kūno kremas. Kolekciją sudaro to paties aromato kvepalai, purškiamas vanduo, kūno losjonas, kūno kremas, prausimosi putos ir purškiama kūno dulksna. Šį kartą apžvelgiamos priemonės pavadinimas bei faktas, jog kolekcijoje yra ir kremas, ir losijonas, leidžia prieš pradedant apžvalgą daryti prielaidą, jog pastarieji skirsis savo konsistencija, riebumu ir odos maitinimo galimybe. Deja, kurį laiką panaudojus minėtą produktą reikia pripažinti, jog nors ir vadinamas kūno kremu, pastarasis vargiai įsipaišo į paprasčiausio kūno losjono sąvoką. Greičiausiai ir losjono funkciją atlieka labai minimaliai. Po priemonės oda išlieka tokia pat, kokia buvo prieš aplikaciją. Gera žinia tai, jog produktas nepalieka riebių dėmių, taip pat neturi lipnumo jausmo. Tačiau vien to nepakanka, jog šis taptų kremu.

Vieninteliu dideliu pliusu galima palaikyti priemonės kvapą. Tiesa, kaip taisyklė - kvapai lieka diskutuotinu ir labai subjektyviu vertinimo kriterijumi.  Love Slepp kolekcija kvepia šviežiais persikais, vyšnių žiedais ir baltuoju jazminu, suteikdamas ypatingai šviežią ir gaivų, tačiau tuo pačiu saldžiarūgščiai moterišką aromatą, ant kūno išsilaikantį iki poros valandų.

Ar rekomenduoju? Tiesą sakant ne. Lai kūno kremai daro tai, ką turi daryti - prižiūri ir puoselėja kūno ir veido odą. Kvapikliais ir papildomu aromatu pasirūpins mėgstamiausių kvepalų buteliukas.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite