18.1.16

Lush "Imogen Rose" kvepalų apžvalga

Pakalbėkime apie kvapus. Neabejotinai pastarieji keičiasi ne tik sulig nuotaikų kaitomis, bet ir su besikeičiančiu metų laiku. Ir jei vasarą norisi lengvų citrusinių ar gėlinių aromatų, šaltuoju metų laiku norisi papildomo morališko palaikymo, šilumos ir gintaro natų. O jei kada nors susimąstėte apie rožių pagdindu pagamintus kvapus ir jų tinkamumą žiemai - rekomenduoju susimąstyti dar kartą. Lush "Imorge Rose" aromatas sulaužys visus iki šiol žinomus mitus apie nekaltą rožių aromatą. 

Kvapas pagamintas rožių, gintaro, vetiverio ir švelnios kūdikių pudros natų pagrindu, tačiau aromatas, besiskleidžiantis iš šio nedidelio buteliuko tikrai vargiai apibūdinamas kaip lengvas ar nekaltutis. Kvapas skleidžiasi labai stipriai ir intensyviai, kvepaluose galima užuosti ne tik moteriškumą, bet ir ilgą feministinę priešistorę. Produktas tam tikrais momentais gali priminti kvapą, kuriuo galėjo kvepintis mūsų senolės. Tačiau tuo pačiu kvepaluose yra ir tam tikro urbanistinio požiūrio į tai, kaip turėtų kvepėti šiuolaikinė moteris.

Taip pat reikėtų pripažinti, jog Lush "Imorge Rose" kvepalai kvepia kur kas ilgiau, nei įprastiniai populiarieji EDT ar EDP leidimai. Ir nors kvapas apibūdinamas kaip standartinis EDP leidimas, vieno purkštelėjimo pakaks ne tik visai dienai - aromatas ant drabužio išliks iki pirmojo skalbimo. Kompaktiškas ir protingas kvepalų kiekis šiuos leidžia nešiotis rankinėje nesivarginant dėl sunkaus rankinės turinio (kvepalai parduodami 10ml ir 30ml pakuotėse).

Ir nors tenka daryti prielaidą, jog tokiu kvapu dažniausiai kvepia vyresnio amžiaus publika, tam tikroms progoms ( lygiai taip pat kaip Coco Chanel Mademoiselle) šis gali tapti vienu puikiausių sprendimų net ir jaunesniame amžiuje.

Produkto sudėtis: DRF Alcohol, Perfume Ambrette, Seed Oil, Vetivert Oil, Tonka Absolute, Orris Butter, Bergamot Oil, Rose Oil, Rose Absolute, Citral, Coumarin, Eugenol, Alpha Isomethyl Ionone, Geraniol, Benzyl Benzoate, Citronellol, Farnesol, Limonene, Linalool

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite