12.1.16

Oriflame "Giordani Gold" kreminės pudros apžvalga

Nors Oriflame savo vartotojams šį ilgai išliekantį makiažo pagrindą su mineralais pristatė prieš nepilnus metus, pastarasis per pirmuosius porą mėnesių tapo vienu didžiausių bestselerių kreminių pudrų bei makiažo pagrindų kategorijoje. Įdomu, kokios priežastys šį prabangiai atrodantį ir pakankamai aukštos kainos Oriflame gaminį privertė atsidurti tokiose aukštybėse.

Pradėkime nuo visiškai nestipraus apsauginio SPF 15 filtro. Ir nors mažiau išmanančioms merginoms tai gali pasirodyti pakankamai didelis privalumas, visgi reikia pripažinti, kad nors SPF 15 geriau, nei jokio SPF, vsgi pastarasis nepakankamai stiprus, kad tinkamai apsaugotų mūsų odą, tad net ir naudojant šią pudrą, reikėtų naudoti papildomą apsauginį kremą nuo saulės spindulių. Kitas faktorius, veikiantis pudros pardavimus - priemonė pagaminta mineraliniu pagrindu. Ir nors apie konkrečias pagaminimo technologijas daug žinių nėra, akivaizdu, jog mineralais prisotintos priemonės ant veido pasiskirsto daug natūraliau, suteikia tiesiog sveiko, o ne makiažu apsunkinto veido efektą. Priemonė aprašoma kaip ilgalai išsilaikanti - naudojant šią su makiažo baze arba silikoniniu pagrindu pagamintais gruntais pudra iš tiesų ant veido išsilaikys ilgą laiką.

Reklamoje teigiama, jog pudra apsaugo nuo senėjimo procesų. Šiuo mitu tikėti nereikėtų. Senėsite taip pat sparčiai, kaip tai darėte iki šiol. Vienintelis faktorius, šiuo klausimu galintis žaisti senėjimo prevencijos žaidimą yra apsauginis filtras, neleidžiantis odai gauti tiesioginių saulės spindulių, tačiau pudroje filtrų yra nepakankamai, tad norint išsaugoti veido odą jauną ir nepriekaištingą priemonę reikėtų derinti su kitais odos puoselėjimo produktais.

Ar rekomenduoju? Taip. Pudra puikiai atitiks normalios odos savininkių reikalavimus, šiek tiek pamaskuos, suteiks sveikos odos efektą ir tinakam naudojant produktą išsilaikys visą dieną. Apie pudrą, kaip vieną geriausių produktų taip pat rašė mados tinklaraštininkė Darja bei Aliona. 30ml  talpos buteliuko kaina apie 15€ , įsigyti galima iš Oriflame konsultančių.

Produkto sudėtis: AQUA, CYCLOPENTASILOXANE, TITANIUM DIOXIDE, CYCLOHEXASILOXANE, PEG-10 DIMETHICONE, BUTYLENE GLYCOL, ISONONYL ISONONANOATE, TRIMETHYLSILOXYSILICATE, CAPRYLYL METHICONE, SODIUM CHLORIDE, DISTEARDIMONIUM HECTORITE, POLYGLYCERYL-4 ISOSTEARATE, CETYL PEG/PPG-10/1 DIMETHICONE, HEXYL LAURATE, PHENOXYETHANOL, STEARIC ACID, NYLON-12, ALUMINUM HYDROXIDE, IMIDAZOLIDINYL UREA, DISODIUM EDTA, PARFUM, TRIETHOXYCAPRYLYLSILANE, ALUMINA, SACCHAROMYCES/COPPER FERMENT, SACCHAROMYCES/IRON FERMENT, SACCHAROMYCES/MAGNESIUM FERMENT, SACCHAROMYCES/SILICON FERMENT, SACCHAROMYCES/ZINC FERMENT, LEUCONOSTOC/RADISH ROOT FERMENT FILTRATE, PENTAERYTHRITYL TETRA-DI-T-BUTYL HYDROXYHYDROCINNAMATE, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite