29.1.16

Namman Muay "Thai Cream" balzamo nuo skausmo apžvalga

 
Tikiu, jog įrašas bent iš dalies atitinka iki šiol plėtotą tinklaraščio turinį, tačiau iš esmės aprašomas kremas galėtų būti priskirtas prie gydomųjų savybių turinčių medikamentų ar vaistų. Kad ir kaip bebūtų, šį kartą pristatysiu pastarosiomis savaitėmis labiausiai naudojamą grožio puoselėjimo priemonę - stebuklingą Muay Thai kremą.

Pastarasis - visiškai natūrali, nuo senovės Tailando tradiciniame Muay Thai kovos menų sporte naudojamas medikamentas raumenų skausmui bei uždegimui malšinti. Priešingai, nei daugelis komerciškai pagarsėjusių tepalų raumenų įtampai, skausmui ar uždegimui gydyti, pastarasis veikia žaibo greičiu. Tiesa, priemonės kvapas itin specifinis (gerus porą metų man aromatas asocijavosi su prakaitu smirdančiomis sporto salėmis), stipriausiai jaučiasi aštrus mentolio dvelksmas, kuris ilgam įsigeria ne tik į odą, bet ir audinius. Kad ir kaip bebūtų, ne visiems įtinkantis aromatas - tikrai maža kaina, kurią reikia sumokėti už nepaprastą aktyvumą.

Produkto užtepus ant probleminės kūno vietos jaučiamas malonus šaldomasis pojūtis, kurį vėliau keičia kaitinamasis efektas. Tokiu būdu sumušimai gyja kur kas greičiau, o iki tol jaustas raumenų skausmas atlėgsta. Produkto konsistencija itin lengva, balzamas greitai susigeria į odą, nepalieka riebumo pojūčio.

Kremo neturėtų naudoti besilaukiančios moterys, pagrindiniams ingredientams jautrūs asmenys. Taip pat reikėtų vengti priemonės patekimo į akis. Nepaisant šių kelių niuansų produktą rekomenduoju turėti kiekvienai savo kosmetinėje ar vaistinėje spintelėje - kremas tiesiog nepakeičiamas ne tik sportuojant, bet ir susimušus kurią nors kūno dalį. Produktas taip pat parduodamas aliejaus pagrindu.

Aktyvieji kremo ingredientai: Methyl Salicylate 10,20%, Menthol 5,44%, Eugenol 1,36%.

1 comment:

  1. lauri769924.2.19

    Tokio naudoti niekad neteko, jei renkuosi daznaiusiai si https://www.gudruciovaistine.lt/raumenims-sanariams/40-perskindol-active-gel-100ml.html, o kur saviski perkat? nes neteko niekada matyti.. o taip pat sportuoju tai su raumenu skausmu vis tenka susidurti.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite