20.2.16

AURITAUM "Ginger Sugar" lūpų kaukės apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Žiema - ypatingai pavojingas metų laikas mūsų odai. Ne tik veidas, bet ir lūpos gali pradėti šerpetoti. Tam įtakos gali turėti ir sausinančias formules turintys lūpų dažai, sausėjimą keliantys lūpų kontūro pieštukai bei kiti veiksniai. Kad ir kaip bebūtų, akivaizdu, kad lūpas reikia gelbėti kaip įmanoma greičiau.

Šioje vietoje į pagalbą geriausia pasitelkti korėjietiškas priemones, mat Pietų Korėjoje itin sparčiai paplitę lūpų markeriai pridaro sunkiai ištaisomos bėdos lūpoms, taip pat šaltasis metų laikas šioje šalyje nepaprastai žvarbus ir atšiaurus (kur kas sausesnis nei Lietuvoje). Dėl šios priežasties korėjiečiai tikrai žino, ką reiškia skilinėjančių, sausų lūpų problema. Tuo pačiu žino, kaip šią spręsti efektyviai.

Kone kiekvienoje parduotuvėje nemažas dėmesys skiriamas lūpų puoselėjimui bei atstatomosioms lūp priemonėms. Naktinės lūpų kaukės - taip pat įprastas ir dažnai  naudojamas produktas. Šį kartą apžvelgsiu naktinę AURITAUM prekinio ženklo lūpų kaukę "Ginger Sugar".

Pastaroji pristatoma itin didelės talpos pakuotėje (25gr.), produkto spalva ir konsistencija niekuo nesiskiria nuo įprastinio bespalvio lūpų balzamo, užsitepus šio ant lūpų jaučiamas pakankamai klampus jausmas, priemonė į lūpas neįsigeria, tiesiog lieka šių paviršiuje. Užtepus produkto ant lūpų kaip mat jaučiamas odos puoselėjimo ir maitinimo efektas. Atsikėlus balzamo likutį lengva pašalinti vandens ir drėgno rankšluoščio suetu.

Tiesa , produktas užtepus ant lūpų atrodo ne prasčiau nei geras lūpų balzamas, tad šį drąsiai galima dėvėti ir dienos metu. Vienintelis niuansas tas, jog šis pakankamai lipnus, tad reikėtų būti įsitikinus, jog lūpų nepasieks garbanos. Kitu atveju šios liks įstrigusios burnoje.

Lūpos tampa kur kas minkštesnės, švelnesnės, pamažu dingsta visi iki to laiko susikaupę pašerpetojimai ir išsausėjimai.

Priemonę galima firminėje AURITAUM parduotuvėje Pietų Korėjoje, 25gr pakuotės kaina apie $12.99.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite