26.2.16

Dove "Intensive Repair" plaukų šampūno ir kondicionieriaus apžvalga

 
Dove produkcija per paskutinius porą metų nusipelnė dar didesnės pagarbos. Nežinia, ar dėl to, kad priemonės tapo prieinamos tinklaraštininkėms (būtent nuo rekomendacijų internete prasidėjo asmeninė draugystė su Dove šampūnais), ar dėl pasikeitusių formuluočių (turiu pripažinti, jog iki šiol į priemones tiesiog nekreipdavau pernelyg daug dėmesio). Kad ir kaip bebūtų, per paskutinius pusantrų metų Dove plaukų (ir kūno) priežiūros priemones galima drąsiai įvardinti kaip vienomis egektyviausių savo kainos kategorijoje. 

Šį kartą pasakojimas apie "Intensive Repair" plaukų priemonių liniją, kurią sudaro plaukų šampūnas, kondicionierius, kitas kondicionierius ir plaukų kaukė. Šiandienos pasakojimas apie pagrindinius ir svarbiausius plaukų priežiūros produktus - plaukų šampūną ir kondicionierių.

Dove Intensive Repair šampūnas pažeistiems plaukams su NUTRI-KERATIN efektu maitina gilesnius plauko sluoksnius ir padeda atkurti net labai pažeistų plaukų struktūrą. Naudojant priemonę plaukai tampa sveiki, stiprūs ir gražūs. Būtent taip priemonę aprašo gamintojas. Į produktą reikėtų žiūrėti realistiškai - akivaizdu, jog joks šampūnas pasaulyje neišgydys jokių plaukų problemų, tad lūkesčius reikėtų turėti atitinkamus.

Šampūnas iš tiesų puikiai išplauna plaukus, palieka šiuos minkštus ir švelnius. Plaukai tampa labai lengvi, riebaluojasi nepriklausomai nuo to, koks šampūnas šiuos plauna (greitesnio susiriebalavimo pastebėti neteko, tačiau šio ir nepamažėjo). Šampūnas turi nepakartojamą aromatą, šis nėra pernelyg intensyvus, tačiau nuteikia pozityviai ir suteikia plaukų plovimo procedūrai dar daugiau džiaugsmo. 

Greitai ir giliai plaukus atstatantis konducionierius-kaukė kasdieniam naudojimui atstato ir išlygina kutikules, kad plaukus apsaugotų nuo aplinkos poveikio ateityje. Gilaus poveikio kaukės ir kondicionieriaus derinys atgaivina plaukus. Šie tampa stiprūs ir žvilgantys. Iš tiesų kondicionierius vertas didelio dėmesio, ir nors šio veiksmingumui užtikrinti reikėtų naudoti visus linijoje esančius produktus (plaukų šampūną, balzamą, kondicionierių-kaukę bei normalią kaukę), naudojant visus produktus kiekvieną dieną iš tiesų galima pastebėti, jog plaukų būklė pamažu gerėja.

Ir nors plaukų priemonės veiksmingos būna jas naudojant o šias naudoti nustojus plaukai grįžta į savo "natūralią" būseną, reikia paminėti, jog visa "Intensive Repair" serija iš tiesų verta labai didelio dėmesio ir gausių pagyrų. Savo kainos kategorijoje ši nugali visus iki tol naudotus plaukų produktus, o veikimu tikrai nenusileidžia garsiesiems prekiniams ženklams.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Priemonių kainos svyruoja 5 eurų zonoje, yra lengvai randamos visuose prekybos centruose.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite