20.2.16

Estee Lauder "Pure Color Envy Sculpting Laquer" lūpų lako apžvalga

Lūpų lako koncepcija, ko gero, puikiai žinoma kiekvienai grožio mylėtojai. Ir nors pastarasis kolekcijose atsirado visiškai neseniai, panašu, kad lūpų lakas taps "must have" produktu ne tik grožio aistruolėms, bet ir kiekvienam save gerbiančiam dekoratyvinės kosmetikos prekiniam ženklui. Sakysite, atrodo, kaip įprastas lūpų blizgis? Ne. Produktas ant lūpų atrodo taip, kaip įprastai atrodo sodrus ir intensyvią spalvą žadantis lūpų dažas.

Estee Lauder, kaip žinia, žengia koja kojon su mada ir stengiasi neatsilikti, šį pavasarį pristatydama "Pure Color Envy Sculpting Gloss" ir "Pure Color Envy Sculpting Laquer" priemones - lūpų blizgį ir šį papildantį lūpų laką. Šiandien laikas pakalbėti apie dar vieną lūpų lako leidimą iš Estee Lauder.

Pastarasis pristatomas kaip tinkantis bei prisitaikantis prie bet kokių odos atspalvių, kolekcijoje yra 13 nepaprastai gražių atspalvių, o rinktis galima tarp kreminės tekstūros lūpų lako ir blizgaus švytinčio užbaigimo.

Itin aktualu tai, kad produktas nesausintų lūpų ir šios nepradėtų skilinėti. Gera žinia - priemonėje esantys lūpas puoselėjantys ingredientai šių ne tik nesausina, bet ir padeda šias maitinti bei išlaikyti sveikas ir gražias. Priemonę užtepus ant lūpų jaučiamas maitinantis efektas, kokį paprastai esame įpratusios jausti užtepus kokybiško lūpų balzamo.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Lūpų lakas, jei dar netapo, tai artimiausiu metu tikrai taps "must have" produktu kiekvienai save gerbiančiai merginai, o Estee Lauder lūpų lako leidimas žada ne tik gerą efektą, bet ir sveikas bei pamaitintas lūpas. Priemonę galima rasti visose KristiAna parduotuvėse, vienos pakuotės kaina apie 23,00 €.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite