27.2.16

Kosmetinės turinio apžvalga

 

Beruošiant kosmetikos įrašus kitai savaitei supratau, jog be galo smalsu apžvelgti tai, ką pati rankinėje nešiojiuosi kasdien. Priemonės, kurias nešioju kosmetinėje nėra tos, kurias galėčiau pavadinti pačiomis geriausiomis ar mylimiausiomis. Tai produktai, kurie puikiai veikia, užima mažai vietos, neretai atlieka porą skintingų funkcijų ir šiuos pametus nereikėtų skaičiuoti tūkstantinių sumų nuostolių.

Kosmetinėje visuomet pravartu turėti bet kokių kvepalų miniatiūrą, kuriuos būtų galima panaudoti pamiršus įprastinius kvepalus ar tiesiog atsiradus greitam poreikiui atnaujinti kvapą. Šį kartą kosmetinėje laikau Moschino kvepalų miniatiūrą. Taip pat ne mažiau svarbu visuomet šalia savęs turėti priemones burnos kvapui atgaivinti - šiuo atveju tarnauja M&S burnos purškiklis ir mėtiniai čiulpinukai iš Tailando. Nereikėtų pamiršti kosmetinėje nešiotis plaukų gumytę. Asmeninis favoritas - invisibobble plaukų gumelės, nepešančios plaukų. Labai rekomenduoju nepagailėti pinigų ir įsigyti originalias invisibobble gumutes. Finansinis skirtumas ne itin didelis, tačiau efektas tarp originalių ir šių padirbinių - didžiulis.

Užuot kosmetinėje nešiojusi skirtingų spalvų lūpų dažus šioje laikau du lūpų kontūro pieštukus: vieną tamsios bordinės, kitą švelniai rausvos spalvos. Tiesa, egzistuoja ir trečiasis, rusvas. Šį nešiojuosi piniginėje. Tokiu būdu kosmetinėje pavyksta sutaupyti daug vietos, o įvairių lūpų dažų situaciją pakoreguoti galima akimirksniu.

Taip pat nereikėtų pamiršti kosmetinių priemonių antakiams paryškinti. Šiuo metu kosmetinėje yra du Shiseido antakių pieštukai ir Giordani Gold antakių gelis, padedantis suvalgyti antakių situaciją dienos metu.

Odos paraudimams ir naujai iškilusiems spuogeliams maskuoti kosmetinėje laikau du produktus: lengvesnį ir paakiams įšviestinti taip pat tinkanti Clinique Airbrush Concealer maskuoklį bei korėjietišką Missha maskuoklį. Produktus laikau drauge dėl to, kad naudojant Clinique lengva išgauti švelnų maskavimą, o Missha maskuoklis turi itin stiprų maskavimą, kurio reikia ne visuomet.

Akių dailei kosmetinėje laikau tik dvi priemones: patį pigiausią Essence vandeniui atsparų pravedimą, tarnaujantį kiekvieną dieną jau beveik metus ir Lancome Hypnose Mascara blakstienų tušo miniatiūrą. Produktai patikrinti laiko ir užima minimaliai vietos kosmetinėje.

Šioje taip pat galima rasti intensyviai maitinančio lūpų balzamo iš korėjietiškos Skin Food parduotuvės ir nedidelį rankų kremo indelį iš L'Occitane. Kartais į kosmetinę taip pat pavyksta įsimesti standartinio dydžio korėjietiškos kreminės kempinėlės Beyond pakuotę. Šią lengva aplikuoti, pudra pasiskirsto tolygiai ir natūraliai, o pakuotėje esantis veidrodėlis leidžia situaciją valdyti dar lengviau ir jaustis gerai bet kokioje gyvenimo situacijoje.

Formuojant kasdienės kosmetinės turinį svarbu joje laikyti pačius praktiškiausius produktus ir tuos, kurie neužimtų daug vietos. Visuomet turėkite omenyje, jog kosmetinės - lengviausiai pametamas ir prarandamas dekoratyvinis turtas, tad kasdien nešiotis itin brangių produktų nerekomenduočiau.

2 comments:

  1. Anonymous10.3.16

    Sveika. Kas nutiko tavo blog'ui? Regis pati neperskaitai prieš publikuodama savo apžvalgas. Beveik kiekviename post'e klaida ant klaidos lipa. "Šiuo metu kosmetinėje yra du Shiseido antakių pieštukai ir Giordani Gold antakių gelis, padedantis suvalgyti antakių situaciją dienos metu", "lengvesnį ir paakiams įšviestinti taip pat tinkanti". Jei manai, kad esu "heiterė", tai labai klysti. Tavo blog'ą skaitau jau ne pirmus metus, myliu tavo apžvalgas. Beje, kas nutiko puslapio dizainui? :(

    ReplyDelete
  2. Sveika. Ačiū už nuoširdų komentarą. Rašybos klaidos, akivaizdu, jog iš skubėjimo, tačiau tai - anoks pasiteisinimas. Labai gėda ir pažadu atidžiau tikrinti savo pačios leksiką.

    Dizainą pakeičiau, tačiau dėl pokyčių iki šiol sulaukiau tik teigiamų atsiliepimų. Kas naujame tinklapio dizaine atrodo negerai? Labai noriu mokytis ir tobulėti ir dizaino aspektu.

    Linkėjimai, Kotryna

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite