16.2.16

MAC "Mineralize Skinfinish Poudre De Finition" švytėjimo pudros apžvalga

Yra produktų, apie kuriuos pakalbėti būtina, tačiau pradėjus sakinį - žodžiai liejasi itin sunkiai. To priežastis labai paprasta - priemonė tokia gera, kad šiai apibūdinti trūksta žodžių ir norėtųsi ištarti "o kas dar neaišku?" Taip nutiko ir su MAC Mineralize Skinfinishing "Soft and Gentle" švytėjimo pudra. Pastaroji 2015 metais pristatyta naujo dizaino pakuotėse, kurių pagrindinis skirtumas - magnetinis pudros dangtelis, tvirtesnė pakuotė ir labai kokybiškos medžiagos stikliukas. Iki tol turėtos pakuotės pasižymėdavo tuo, jog stiklelis lengvai atsiskirdavo nuo juodo plastmasinio "rėmo". Naujasis dizainas leidžia to išvengti, o kartu - džiaugtis kokybiška priemone dar ilgiau.

MAC Mineralize Skinfinish Poudre De Finition švytėjimo suteikianti pudra (arba, dažnai dar vadinamas highlighteris) neturi jokio kvapo, aplikuojasi itin lengvai, marmuro efekto įkeptas produktas suteikia vientisą švytėjimo šleifą, pudra neturi jokių blizgučių ar blizgių dalelių kurios ryškiai matytųsi ant veido odos ar gadintų makiažą.

Akivaizdu, jog produktas naudojasi be galo taupiai ir ekonomiškai. Produktas sulauks savo galiojimo datos pabaigos greičiau nei pasibaigs net naudojant šį kiekvieną dieną. Priemonė puikiai tinkama naudoti kaip highlighteris, akių vokų šešėliai, priemonė paryškinti antakių augimo linijos sritis, ties viršutiniu lūpų įdubimu bei kitose vietose, kuriose norisi šiek tiek daugiau švytėjimo ir dimensijos.

Kaip ir visa MAC kosmetika, priemonės sukurtos naudoti podiumo makiažui, tad prieš naudojant MAC produktus būtų gerai įsitikinti, jog priemonės pakankamai saugios individualios odos poreikiams. Neretai MAC kosmetika gali kimšti poras bei sukelti kitų odos negalavimų. Kad ir kaip bebūtų MAC visuomet užtikrin maksimalų efektą norimu metu, tereikia išsiaiškinti produktų veikimo principus, kurie ne visuomet akivaizdūs plika akimi.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Turint šį produktą daugelis kosmetinių problemų lieka išspręstos - oda visuomet sveikai švytės tinkamu kiekiu spindesio. Pudra tinka kone visiems odos atspalviams. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite