15.2.16

Missha "Wonder Woman Magic Cushion" skysto BB kremo apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Korėjos grožio industrija visais laikais žengė pora žingsnių toliau nei siekia vakarietiška kosmetikos ir grožio industrija. Kodėl? Priežasčių gali būti daug, tačiau viena pagrindinių - azijiečių, o ypatingai korėjiečių, noras būti geriausiais visose srityse nepaisant aplinkybių. 

Korėjietiškas kosmetikos prekinis ženklas Missha galėtų puikiai reprezentuoti visą Korėjos grožio industriją - pakankamai žemos produktų kainos, inovatyvūs veiklieji komponentai, fantastiškos pakuotės, riboto leidimo kolekcijos, praskaidrinančios įprastinius įpakavimus - visa, ko reikia pirkėjui, kad šis liktų ištikimas prekiniam ženkliui.

Tad kol į mūsų kraštą žengia pirmieji BB kremai įtaisyti patogiose bei kompaktiškose pudros pakuotėse - korėjiečiai šiuo išradimu džiaugiasi jau gerus dešimtį metų. Nėra korėjietės, kuri savo rankinėje nesinešiotų šio kosmetinio išradimo. Nėra korėjiečio vaikino, kuris nežinotų, kas yra "magic cushion" kempinėlė.

Šiandienos apžvalgoje Missha BB Magic Cushion bb kremas. Tiesa, neįprastoje, o riboto leidimo "Wonder Women" kolekcijoje. Pastaroji akį patraukia ryškiai raudona spalva, rėkte rėkiančia, jog priemonė tikrai supermoteriai.

Produktas pasižymi nepaprastu kompaktiškumu. Viena geriausių šios priemonės (ir kitų kreminių kempinėlių) savybių - kreminis produktas kompaktinėje pakuotėje. Produkto net skrendant lėktuvu nebūtų galima pavadinti skystu. Taip pat, reikia pripažinti, jog neretai norint atgaivinti makiažą mūsų odai reikia būnet skystos, o ne sausos pudros. Tiesa, skystą nešiotis rankinėje itin nepatogu ir nehigieniška. Tuo tarpu korėjiečių sumanymas skystį patalpinti kempinėlėje tiesiog genialus - produktą korėjietės drąsiai naudoja net važiuodamos metro.

Pakuotėje yra be galo didelis ir patogus naudojimui veidrodėlis bei mikropluošto kempinėlė. Ir ne, pastaroji nėra tokia, kokią įprastai esame įpratusios matyti prie klasikinių pudrų ar bb kremų. Šiuose produktuose esančios aplikavimo kempinėlės ypatingos savo mikropluoštais, tad padengimas tampa kur kas švelnesnis ir natūralesnis. Tiesa, išlieka higienos klausimas, mat kempinėlės neplovus bent porą kartų šioje gali pradėti veistis bakterijos. Korėjiečiai kempinėles keičia kas mėnesį, mat pastarąsias galima įsigyti atskirai, kone kiekvienoje kosmetikos parduotuvėje.

Reikia paminėti, jog šio produkto pagrindinis tikslas - sulyginti veido odos atspalvį ir suteikti jam sveiko spindesio, tad ieškančioms maksimalaus maskavimo kreminės kempinėlės tikrai netiks. Produktas idealus ieškant natūralų efektą suteikiančios priemonės.

Produkto ekonomiškumas kelia abejonių, mat produkto indelyje yra du kartus mažiau nei įprastos pudros standartinėje pakuotėje. Tačiau internete esti galybė pavydžių, kaip galima pasigaminti BB kreminę kempinėlę pačioms - tereikia išplauti pasibaigusios kempinėlės indelį (šis lengvai išsiardo ir susideda iš naujo), į indelį išspausti savo mylimiausios pudros ar BB kremo ir naudoti šį toliau! Paprasta, bet genialu!

Kempinėlę galima rinktis iš dviejų atspalvių (nr. 21 ir nr. 23). Atspalviai itin šviesūs, tad klasikinei europietiškai odai rekomenduojama rinktis tamsiausius korėjietiškus gaminius.

Ar rekomenduoju? Taip. Tai buvo pirmoji kreminė pudra, kurią įsigijau gyvendama Pietų Korėjoje ir viena tų, kuri niekuomet nenuvilia norint išgauti natūraliai sveikos odos efektą.

4 comments:

  1. Būtų įdomu pamatyti kaip atrodo produktas viduje :)

    ReplyDelete
  2. Gera idėja, įkelsiu porą nuotraukų, kaip pakuotė atrodo iš vidaus. Tikriausiai smalsu pamatyti, kaip kempinėlėje atrodo pudra :)

    ReplyDelete
  3. Man irgi įdomu vidų pamatyti :)

    ReplyDelete
  4. Salomėja, ateinančiame korėjietiškos pudros kempinėlės apžvalgoje galėsite išvysti jos "vidurius" :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite