29.2.16

Pirmadienio pasirinkimas: vasara

 
Pamažu ateinantis pavasaris byloja apie tai, jog laikas pradėti rūpintis vasaros priemonėmis. Nesvarbu, ar rūpestis prasidės dabar, ar šį nustumsite paskutiniui pavasario mėnesiui - dažniausiai vasaros priemonių planavimas sukelia ne mažiau teigiamų emocijų nei pati vasara. Tad kodėl šia rūpintis nepradėjus šiandien?

Vasara neretam asocijuojasi ne tik su šiltuoju metų sezonu, bet ir su laukiančiomis atostogomis, kuomet norisi kaip įmanoma lengvesnių priemonių pradedant kosmetinėmis ir kūno priežiūros priemonėmis baigiant lengvais drabužiais bei maudynių drabužiais.

Šiandienos pasirinkimuose vasaros įkvėpimai - naujasis Victoria's Secret maudymosi kostiumėlis, The Body Shop Mojito kūno šerbetas, idealiai tinkantis karštoms dienoms, The Body Shop Honey bronze bronzuojantis veido gelis, ANNY nagų lakai (nes be šių gyventi jau darosi sunku), Seoule pirkti akiniai nuo saulės, primenantys nepaprastą gyvenimo nuotykį Azijoje ir permatoma Rimova kosmetinė, idealiai tinkanti ne tik kosmetikai, bet ir dokumentams laikyti.

Nėra geresnio jausmo nei planuoti ateinančias atostogas ir laukti naujų nuotykių!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite