9.2.16

the Balm "Hot Mama" skaistalų apžvalga

Prieš porą dienų teko pastebėti, jog liguistas potraukis kosmetikai turi savo trūkumų - užuot turėjus porą mylimiausių produktų, kuriuos galėčiau naudoti, kasdien susiduriu su pasirinkimo problema. Kosmetikos pasirinkimo problema tapo tokia pat varginanti, kokią paprastai merginos apibūdina renkantis drabužių derinį.

Kad ir kaip bebūtų, kai kurie produktai, patekę į rankas jose tiesiog apsigyvena visam laikui. Taip nutiko ir su ekscentriškais pavadinimais bei paveikslėliais pagarsėjusiu the Balm "Hot Mama" skaistalų leidimu.

Pirma mintis, šovusi į galvą pamačius šį atspalvį - NARS Orgasm skaistalų atitikmuo. Tiesa, atlikus išsamesnę paiešką interenete paaiškėjo, jog spalvos visgi nėra vienodos - Hot Mama savo spalvoje turi daugiau persikinio atspalvio, tuo tarpu Orgasm turi ryškesnio rožinio pigmento.

the Balm atspalvis be galo dailus bei tinkantis kone bet kokio gymo ar amžiaus merginai. Spalva pakankamai neutrali, kad šią būtų galima naudoti dienos metu dirbant ofisinį darbą, tačiau taip pat patraukli naudojant šią vakaro metu ar šventėms.

Pakuotė be galo kompaktiška ir draugiška kelionėms - pagaminta iš kieto kartono, tad net rankinėje neužims daug vietos ir nesvers pernelyg daug. Pakuotėje yra pakankamai geros kokybės ir dydžio veidrodėlis, leisiantis aplikuoti ne tik skaistalus, bet ir likusias kosmetines priemones. Produktas saugiai užsifiksuoja magnetiniu uždarymu, tad lengviau išvengti skaistalų suskaldymo ar kitų kosmetinių katastrofų rankinėje ar juos numetus.

Ar rekomenduoju? TAIP TAIP TAIP! Panaudojus šią priemonę pirmą kartą supratau, jog šį pavasarį į skruostus sugrįžta skaistalai! Spalva tiesiog nepakartojama ir verta pačių gražiausių epitetų.

7g talpos priemonės kaina apie 19.00 €, įsigyti galima internetinėje parduotuvėje topbeauty.lt

Produkto sudėtis: Boron Nitride, Polyethylene, Isoeicosane, Caprylic/capric Triglyceride, Silica, Polyisobutene, Ptfe, Synthetic Wax, Dimethicone, Sodium Dehydroacetate. May Contain / Peut Contenir [+/- Mica, Titanium Dioxide (ci 77891), Carmine (ci 75470), Iron Oxide (ci 77491)]

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite