17.2.16

The Face Shop "Clean Face Spot Corrector" gelio nuo spuogų apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Būna dienų, kuomet nepavyksta atsiginti nuo nepageidaujamų spuogų veido srityje. Nepriklausomai nuo to, kokia jų atsiradimo priežastis (paprastai - stresas, prastas miegas,vandens trūkumas, nenatūralūs audiniai, nepakankama veido priežiūra ir netinkamai nuvalytas makiažas ar neteisingai parinktos kosmetinės priemonės) spuogams reikia gyti kaip įmanoma greičiau.

Korėjietiška The Face Shop grožio priemonių parduotuvė savo klientėms siūlo visa, kas natūralu - nuo kūno ir intymios higienos prausiklių bei įprastinės veido priežiūros priemonių linijos iki dekoratyvinės kosmetikos bei kitų grožio išradimų.

Pastarasis pirkinys kosmetinėje atsidūrė beveik per atsitiktinumą - prieš mokant pinigus prie kasos stovinčiame nedideliame stende, kur paprastai stovi palydimosios prekės, pastebėjau šį The Face Shop Spot Corrector. Įsigijusi šį nė kiek neabejojau, jog pastarasis stebuklų nepadarys ir spuogų nė kiek neapmažins - priemonė labai švelni, neturi jokio kvapo, yra skystokos konsistencijos. Pasirodo - klydau. Kremas vos per naktį ištraukė visus turėtus spuogus, palikdamus tik paraudusią odos vietą. Nuo tos akimirkos supratau, jog pastarasis - nuolatinis mano gyvenimo palydovas, kurį įsigyti norėsiu ne tik gyvendama Pietų Korėjoje ar Tailande, bet ir grįžusi į namus.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Net toms, kurioms spuogas išauga kartą ar du per mėnesį - produktas padės išvengti nereikalingų nervų atsiradus šiam nemaloniam "draugeliui". Produkto kaina apie 6USD, gelis daugiau nei vertas savo pinigų.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite