16.3.16

Anastasia Beverly Hills "Brow Powder Duo" antakių šešėlių apžvalga

 
Ko gero daugeliui bus naujiena, tačiau Anastasia Beverly Hills produktai pasiekiami ir lietuvaitėms - šia dekoratyvine kosmetika, ypatingai išgarsėjusia Amerikoje, prekiauja vizažo dirbtuvės Lietuvoje Make My Day.  Kad ir kaip bebūtų, produktus smalsu buvo išmėginti dėl masinės psichozės - antakiai neabejotinai buvo pagrindinis praėjusių metų grožio mados vėjas, o kartu su juo ypatingai išpopuliarėjo antakių prouduktas Anastasia Beverly Hills Dipbrow Pomade. Kadangi už Atlanto esanti grožio guru industrija itin didelė ir prabangi, kartais norisi suabejoti šių personų nuoširdumu, tačiau nepaprastai didelis kiekis teigiamų atsiliepimų apie Anastasia Beverly Hills produktus antakiams privertė priemonę atsidurti būtinų įsigyti produktų sąrašo viršuje. 

Viešint užsienyje pavyko įsigyti Anastasia Beverly Hills "Brow Powder Duo antakių pudrą "BLONDE". Net turint tamsesnio atspalvio plaukus antakių ryškinti pernelyg stipriai nesinorėjo, tad šviesiaplaukėms skirtas pudros leidimas pasirodė optimaliausias sprendimas.

Be abejonės, pakuotė padabinta dailiais autorės inicialais, kompaktiškas įpakavimas, viduje esantis veidrodėlis - visa, ko galima norėti iš tokios paskirties produkto. Antakių pudra iš tiesų daro tai, ką žada  - paryškina antakių augimo liniją bei padeda sukurti tvarkingų antakių efektą. Produktas pakankamai minkštas, tad sklaidyti šį problemų nėra. Naudojant vien šią priemonę antakiai visos dienos neištvėrė - nusitrynė, nuvarvėjo, o galbūt tiesiog nusivalė. Kitais žodžiais, dienos pabaigoje pastarieji prarado savo formą. Kad ir kaip bebūtų, priemonė pasirodė verta prabangos klasės produkto vardo tik dėl dailaus įpakavimo ir malonumo, gaunamo naudojant dažus, tačiau stebėtinai išskirtinio efekto dažantis šia priemone pastebėti nepavyko.

Ar rekomenduoju? Tikrai ne. Rinkoje esti kone dešimt kartų pigesnių antakių dailinimo alternatyvų, kurios savo kokybe ir išsilaikymo trukme nenusileidžia garsiesiems dažams. Antrą kartą priemonės tikrai nepirkčiau, tačiau visoms, norinčioms pasmalsauti, rekomenduoju apsilankyti Make My Day internetinėje parduotuvėje, galbūt jums kiti Anastasia Beverly Hills produktai pasirodys tikru išganymu. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite