9.3.16

Jo Malone™ 'Peony & Blush Suede' Cologne kvepalų apžvalga

Aromatai - visuomet pati individualiausia grožio išraiška, kuriai rekomendacijų rengti tiesiog nepavyktų. Tačiau šį kartą kviečiu pasinerti į kvapų oazę ir kartu patyrinėti dar vieną parfumerinį atradimą Jo Malone™ 'Peony & Blush Suede' Cologne.

Jo Malone™ 'Peony & Blush Suede' Cologne - kvepalai, kuriuos kiekviena daugiau besidominti grožio industrija arba parfumerija turėtų žinoti kaip bibliją. Tam yra pora priežasčių - visų pirma labai komercinis ir moteriškas šių kvapas, kuris kažkuriuo gyvenimo momentu gali tikti kone kiekvienai moteriai, visų antra dėl to, jog būtent pastarieji kvepalai daugelio socialinės medijos išgarsintų merginų mylimiausi. 

'Peony & Blush Suede' kaip galima numatyti iš pavadinimo, savyje talpina tris, atrodo nesuderinamus aromatus - bijūnus, pudrą ir zomšą. Tiesa, pastarieji tarpusavyje draugaujasi itin darniai ir harmoningai, o bendras rezultatas - užburiantis. Žavinga bijūnų, raudonųjų obuolių, jazminų, rožės, leukonijos puokštė susipina su pudiniu odos tonu suburdami naują, tačiau nepaprastai jausmingą aromatą.

Viršutines natas sudaro raudonasis obuolys, vidurinėse karaliauja bijūnas, jazminas, gvazdikas ir rožė, o bazinius pagrindus žaidžia oda, o tiksliau - zomša. Alternatyvomis šiam kvapui galima laikyti Jo Malone English Pear and Freesia, Orange Blossom, Blackberry & Bay, Wood Sage & Sea Salt, Nectarine Blossom and Honey, iš populiariųjų kvepalų artimiausias atitikmuo Chloe Roses De Chloe Chloe, Miss Dior Blooming Bouquet, Chance Eau Tendre kvapai.

Jei reikėtų įsivaizduoti moterį, kvepiančią šiais kvepalais - į vaizduotę peršasi švelni, greičiausiai itin švelnių veido bruožų ir šviesaus gymio į dvidešimtmetį įkopusi mergina, širdyje besinešiojanti didžiulę meilę gyvenimui ir sau. Šios gyvenimas - tikra pasaka, o pasakišką grožį ir darną ši skleidžia visur aplink save. Tai - idealus kvapas vestuvėms. Vestuvės - geriausiai šį aromatą nusakantis kvapas, lengvas, romantiškas, meilus, tačiau moteriškas.

100ml kvepalų kaina apie 140eur. Rekomendacijų kvapams teikti nesinorėtų, tačiau akivaizdu, jog šį aromatą parduotuvėje išmėginti turėtų kiekviena - didelė tikimybė, jog šis taps vienu mylimiausių.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite