11.3.16

MAC "Matte Smoked Purple" lūpų dažų apžvalga

 MAC kosmetika vis dar žaidžia svarbų vaidmenį dekoratyvinės kosmetikos industrijoje. Ne mažiau aktuali matinių lūpų dažų koncepcija šį kartą susimaišė su unikaliu lūpų dažų atspalviu, kartu sudarydami nepaprastos kombinacijos lūpų dažus "Matte Smoked Purple". Pastarasis atspalvis nėra šio pavasario naujiena - šį galima rasti rudens/žiemos kolekcijoje, tačiau atspalvis nuo to netampa mažiau unikalus.

Lūpų dažai parduodami klasikinėje minimalistinėje MAC pakuotėje, ši niekuo nesiskiria nuo klasikinės MAC lūpų dažų pakuotės. "Smoked Purple" atspalvį nepaprastai taikliai apibūdina šio pavadinimas - lūpų dažas vargiai supainiojamas su "Quelle Surprise"  ne tik dėl savo matinio dengimo, bet ir dėl pigmento pagrindą sudarančios pilkšvos spalvos. Pastaroji neutralizuoja ant lūpų esantį natūralų lūpų pigmentą ir šį užgesina lengva pelenų baze. Ši skirta tam, kad purpurinė spalva atskleistų savo neutralią pusę, kurioje nėra jokio rausvo pigmento.

Spalva iš tiesų nepaprasta ir reikalaujanti ne tik atitinkamos progos šią dėvėti, bet ir tam tikro kiekio pasitikėjimo savimi ir kiek daugiau nei minimalių gebėjimų vizaže. Produktas pasižymi labai sunkiai aplikuojama matine tekstūra, šį aplikuoti toli gražu ne pats lengviausias darbas, turint skilinėjančias lūpas produkto reikėtų vengti, mat kaip ir visi matiniai dažai šis paryškins visus lūpų defektus.

Produktą neabejotinai reikia prisijaukinti ne tik dėl unikalaus atspalvio, bet ir neįprastos tekstūros, su kuria dirbti reikia išmokti. Geriausia su lūpų dažais kartu naudoti panašaus atspalvio lūpų pieštuką, kuris padėtų lūpoms suteikti norimą formą - šios spalvos lūpų dažai reikalauja aiškaus kontūro.

Ar rekomenduoju? Taip. Šiuo metu Matte Smoked Purple lūpų dažai yra slapta svajonė, kurią dėvėti noriu konkrečiomis progomis, tačiau ar išdrįsiu?

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite