22.3.16

PUPA "Vamp Extreme" Blakstienų tušo apžvalga

PUPA "Vamp Extreme" blakstienų tušas - vienas tų produktų, kuriuos išmėginti norėjosi ne dėl gerų reklaminių šūkių, o dėl nuolatinių tinklaraštininkių pagyrų, kurios iš internetinės platformos persikėlė į mergaitiškas diskusijas prie kavos puodelio. Jei reikėtų įvardinti vieną priemonę, kuri pastaraisiais mėnesiais sulaukė daugiausiai dėmesio ir tuo pačiu metu viliojo savo funkcijomis - tai būtų PUPA "Vamp Extreme". Apie šį blakstienų tušą svajojau gyvendama Pietų Korėjoje, apie šį produktą galvojau ir viešėdama Tailande - jokia blakstienų priemonė, išmėginta Azijoje nepadarė tokio įspūdžio, kokį tikėjausi gausianti su šiuo tušu.

Pagaliau pavyko išmėginti jį savomis rankomis. Tiesa, pirmuosius kartus testavau pasiskolinusi šį iš draugės, vėliau suvokiau, jog jo reikia ir pačiai. Rinkdamasi tušus iš dalies esu išranki - žinau, kokio efekto noriu dirbdama su šiuo produktu. Kita vertus niekuomet nenaudoju vienos priemonės - blakstienoms kiekvieną dieną naudoju mažiausiai du skirtingus blakstienų tušus, tad dažnai turimų tušų poveikis nėra toks svarbus - galutinį efektą dažniausiai suteikia produktų kombinavimas tarpusavyje.

Ir visgi, minėtasis produktas apjungia visa, ko tikiuosi iš blakstienų produkto - nepaprastai sodrią spalvą, maksimalų blakstienų atskyrimą ir išskirstymą, riebios konsistencijos tušo masę, nepaprastai ryškų blakstienų efektą. Naudojant produktą daugelis merginų atrodo tarytum prisiauginusios ar prisilipinusios dirbtines blakstienas. Tiesa, man šio efekto pastebėti nepavyko tikriausiai dėl to, kad ir iki šio tušo galėjau išgauti panašų efektą naudodama porą skirtingų produktų.

Tušas suteikia nepaprastai ryškų ir dramatišką efektą. Produktas vietoje puikiai išsilaiko visą dieną, nenubėga ir nenutrupa dienos bėgyje. Iš šio privalumo išsivysto vienas minusas - priemonę pakankamai sudėtinga pašalinti dienos pabaigoje. Naudojant tik šiltą vandenį tušo pašalinti nepavyks, tačiau naudojant rimtesnius tušus pašalinančias priemones tai neturėtų būti didelė problema.

Šiuo atveju į priemonę atkreipti dėmesį rekomenduočiau toms, kurios ieško efektyvaus ir dramatiško efekto. Jei esate įpratusios naudoti porą blakstienų tušų, PUPA gali tapti puikia investicija - viename tuše gausite visų įmanomų produktų rezultatą.

Ar rekomenduoju? Taip. Dabar akivaizdu, kodėl tušu taip džiaugiasi didelis skaičius merginų. Priemonės kaina apie 9eur.


No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite