1.4.16

Rekomendacijos: procedūros "Nidos kopos" masažo salone

Masažai - ko gero vienas geriausiai pažįstamų atsipalaidavimo būdų. Tiesa, pastaraisiais pasilepinti dažnai nerandame laiko ar progos. Tuo tarpu gavus dovaną masažui tenka mesti šalin visus pasiteisinimus ir mėgautis. Tačiau šį kartą norėčiau paplėtoti ne tik atpalaiduojamųjų masažų temą, bet ir tai, ką reiškia kokybiškas ir profesionalus aptarnavimas bei tai, į kuo turi pasižymėti vieta, kad į šią klientas norėtų sugrįžti vėl ir vėl.

Tikriausiai reikėtų pradėti nuo pačios pradžios - paskambinus sutarti su salono savininku ir masažuotoju dėl apsilankymo detalių ir atliekamos procedūros buvau maloniai nustebinta profesionaliu požiūriu, jog masažo pobūdį geriausia rinktis vietoje, o esantys pavadinimai - tėra gairės. Visa kita procedūros metu padiktuos pats kūnas.

Atvykus į masažo saloną manęs jau laukė visa šiltai besišypsanti salono komanda. Šioje vietoje, ko gero, norėtųsi perteikti kaip įmanoma geriau tai, ką pajutau vos įževngusi į nedidelę ir be galo jaukią erdvę pačioje Vilniaus širdyje - kiekvienas salone dirbantis žmogus elgėsi taip maloniai, jog jau po poros akimirkų faktas, jog tai - aprarnaujantis personalas ir žmonės, kurių iki šiol nė karto neteko matyti tiesiog išnyko.

O dabar šiek tiek techninės informacijos apie „Nidos kopos“ masažo namus: gintaro masažo centre daromi masažai ir kitos procedūros, puoselėjančios grožį, sveikatą ir vidinę harmoniją. Čia atliekamos itin veiksmingos procedūros su išskirtinėmis priemonėmis – gintaro pudra, gintaro aliejumi, gintaro smėliu, gintaro balzamu, liepų medumi, jūros druska, šiltais gintaro maišeliais. Gintaras – tai organinės kilmės mineralas, susidaręs sustingus spygliuočių augalų sakams.  Procedūrose naudojamas tik visame pasaulyje vertinamas Baltijos gintaras be sunkiųjų metalų, su gintaro rūgštimi ir aliejumi. Jis skirtas specialiai veido ir kūno procedūroms, smulkintas tik masažo namams „Nidos kopos“, bitininkų rinktas natūralus liepų medus, žolininkų rinktos žolelės ir prabangi išskirtinė kosmetika BABOR.

Atvykus į masažo atlikimo vietą laikas tiesiog išgaravo: negelbėjo ir faktas, jog prieš masažą teko turėti profesinį susitikimą (tad akivaizdu, jog galvoje dūzgė bičių avilys), o po masažo laukė du svarbūs renginiai ir bokso treniruotė. Visą apsilankymą vainikavo meiliai nuspaustos rankščluosčio žymės, kurios ryškiai matėsi pirmojo renginio metu. Tiesa, gauta patirtis ir emocinės būklės harmonija kur kas svarbesnė, nei nuspausti skruostai. 

Ar žinote, kada praleistą laiką galima pavadinti vertingu ir svarbiu mūsų gyvenime? Tuomet, kai bendraujant su žmonėmis jaučiame, jog šių poržiūris ir pasaulėžiūra praplėtė asmeninę gyvenimo sampratą ir bent šiek tiek padėjo į pasaulį bei patį save pažvelgti kitomis akimis. Būtent taip jaučiausi po atpalaiduojančio masažo bei pokalbių su masažuotoju - kupina naujų minčių apie mus supančią aplinką, joje esančius žmones ir save pačią.

Iš pasisvečiavimo masažo namuose išsinešiau dalelę šios nuostabios vietos nešamos filosofijos ir to, kas neabejotinai padės geresnę savęs pačios versiją. Į masažo namus sugrįšiu tikrai ne kartą ir ne du - čia iš tiesų pasijaučiau tokia laukiama, kokia paprastai jaučiuosi tikruosiuose namuose. Būtent tai yra gero ir profesionalaus aptarnavimo paslaptis.

Procedūras į masažo namus galima įsigyti internetu iš "Gera Dovana" internetinio puslapio, taip pat įsigijus "Gera Dovana" paslaugų kuponą.

2 comments:

  1. Anonymous1.4.16

    Anksciau blogas buvo daug nuosirdesnis, dabar akivaizdi reklama. :) gaila

    ReplyDelete
  2. Anonime,

    Tinklaraštyje išsakomos nuomonės pozicija išliko tokia pati, kokia buvo nuo pat 2011 metų. Už reklamas paprastai žmonės moka pinigus, vienintelis skirtumas tarp šio ir kitų įrašų yra tai, jog straipsnyje panaudojau oficialias nuotraukas.

    Gaila, jei skainat nepavyksta filtruoti reklaminių ir rekomendacinių įrašų. Sėkmės mokantis tai daryti!

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite