30.3.16

SVR "Physiopure Cleansing Foaming Gel Pure And Mild" putojančio prausiklio apžvalga

SVR dermatologinė kosmetika - puikiai pažįstamas prekinis ženklas dermatologinės kosmetikos mylėtojoms ir toms, kurios savo veido priežiūrą patiki vaistinėje parduodamoms priemonėms. Prekinio ženklo įkūrimas siekia 1962 metus (Prancūzija), o šio ženklo įkūrėjai - farmacininkų porelė Simone ir Robert Veret. Tuo laiku pagrindinis farmacininkų tikslas buvo sukurti didžiausia veikliųjų medžiagų koncentracija pasižyminčius produktus, kurie tiktų net itin jaučiai ir reikliai veido odai. Ir nors šiuo metu rinkoje apstu skirtingas koncepcijas turinčių dermatologinių prekinių ženklų, SVR savo ruožtu sugebėjo išlaikyti lyderių pozicijas bei likti dermatologinės kosmetikos lyderiais visame pasaulyje - šiuo metu produkciją galima įsigyti 45 pasaulio šalyse.

SVR Physiopure "Cleansing Foaming Gel Pure And Mild"
Produktas atitinka visus įtarių ir savo oda besirūpinančių vartotojų lūkesčius - švelnus, tačiau labai efektyvus odos bei makiažo likučių valymas, dermatologinei kosmetikai būdingas lengvas kvapas ir bemuilė, odos nesausinanti sudėtis.

Physiopure linijos išskirtinumas - deguonies prisotintas maginis. Šis ingredientas ne tik puikiai valo, bet ir veikia kaip antoksidantas. Produkto sudėtyje nėra parabenų, alkoholio ir muilo. Taip pat tam,kad prausiklis patektų į rinką, šis buvo testuojamas su jautria oda, tad produktu džiaugtis galės net jautriausią veido odą turinčios vartotojos. Produktas taip pat puikiai tinka ne tik moterims, bet ir vyrams.Prausiklis naudojasi pakankamai skalsiai, pakanka poros žirnelių dydžio kiekio produkto viso veido valymui, šis maloniai putoja, nuvalo visus odos nešvarumus, tačiau pašalinus produkto likučius vandeniu oda nelieka išsausėjusi, sumažėja šios tempimas, yprastai jaučiamas po veido prausimo.

200ml talpos pakuotės kaina apie 16,00 €. Priemonę galima įsigyti didžiosiose vaistinėse, taip pat internetu čia.

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Priemonė tiks ir patiks visoms - tiek jautrios, tiek normalios odos savininkėms. Prausiklis puikiai atlieka savo funkciją, šiam neturiu jokių priekaištų, tik dideles asmenines rekomendacijas ir padidėjusį smalsumą išmėginti kitus šio prekinio ženklo produktus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite