6.4.16

MAC "Mineralize Skinfinish Cornfort" iluminuojančios pudros apžvalga

Pamenate įrašą apie MAC Mineralize Skinfinishing "Soft and Gentle" švytėjimo pudrą? Pastaroji paliko tokį neišdildomą įspūdį, jog šios savo kosmetikos kolekcijoje nepakako - šią papildė tos pačios linijos Mineralize Skinfinish švytėjimo pudra atspalviu "Cornfort. Nepaprasta pirmojo produkto sėkmė ir sąlyginai pozityvus antrojo pirkinio atsiliepimas suteikia peno užuominoms apie tai, jog "Mineralize Skinfinish" priemonių kolekcija asmeninėje dekoratyvinės kosmetikos dėžutėje gali dar labiau plėstis.

Dažniausiai smagu išmėginti vieną linijos produktą, tačiau dėl plataus kosmetinio pasirinkimo vargiai pavyksta grįžti prie kitų atspalvių, tačiau MAC Mineralize Skinfinish - ko gero viena geriausiai išimtis rodančių produktų. Ne veltuj būtent šio prekinio ženklo priemonės guli kiekvienos grožio guru kosmetikos lentynėlėse, nepriklausomai nuo metų laiko, amžiaus ar makiažo tendencijų - MAC kosmetika išlieka vienu geriausiai žinomų prekinių ženklų norint pasiekti efektyvų rezultatą.

Apie "Cornfort" daugžodžiauti taip pat nėra prasmės - pats produktas kalba pats už save. Nepaprastai smulkūs žėrintys aukso ir bronzos blizgučiai, kuriuos būtų teisingiau vadinti aukso dulkelėmis; šie akimirksniu suteikia odai sveiko spindesio ir švytėjimo. Pakanka vieno sluoksnio ties skruostų viršutine linija tam,kad oda įgytų instagram nuotraukos verto švytėjimo. Naudojant šią pudrą su saiku galima išvengti vulgaraus ir pernelyg stipriai pridažyto veido efekto. 

Priemonė taip pat puikiai tinkama naudoti ant akių vokų. Priešingai nei "Soft And Gentle", "Cornfort" turi daugiau šilto bronzinio atspalvio, tad veidui suteikia itin gaivaus spindesio. Taip pat priemonėje galima įžvelgti nedidelį kiekį raudono pigmento, tad pudra taip pat iš dalies galėtų tarnauti kaip itin skaistinantys skaistalai.

Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Kosmetikos maniakėms rekomenduoju atkreipti dėmesį į abu produktus, o ieškančioms optimalaus kosmetikos priemonių kiekio stipriai rekomenduoju išsirinkti vieną iš Mineralize Skinfinish linijos atspalvių priklausomai nuo to, kokį rezultatą siekiate pasiekti - skaistaus marmurinio ar lengvo ir šilto įvaizdžio.


2 comments:

  1. jau su MAC tai tik pabandai ir paskui negali sustoti ir vargas piniginei..:D labai sudomino ši pudrytė:)

    Love,
    Violeta Lyskoit

    ReplyDelete
  2. Violeta,

    Visiškai pritariu, sunku susivaldyti kartą pabandžius! Bet labai svarbu išsirinkti tikrai kokybiškus produktus, kurie atitinka savo kainą. Aš dažnai stengiuosi pasiskaityti daugiau atsiliepimų internete prieš pirkdama, kad netektų nusivilti vidutinės kokybės priemone :)

    Bučkiai

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite