8.4.16

Glamglow "Youthcleanse" valomųjų veido putų apžvalga

Ko gero kiekvienai pažįstama situacija, kai veido oda tarytum iš niekur nieko pradeda maištauti pasėdama veidą įvairių rūšių spuogeliais ir kitais gyvenimo džiaugsmais. Tokiu atveju yra dvi išeitys - minimizuoti naudojamų priemonių kiekį ir palikti tik pačias neutraliausias arba imtis dar stipresniu poveikiu pasižyminčių produktų. Antrasis variantas efektą pasiekia kur kas greičiau, tad esant rimtam susitikimui ar kitam gyvenimo įvykiui kartais tenka pasikliauti būtent šiuo.

Šiandienos pasakojimas apie visų garsiai išgirto prekinio ženklo Glamglow valomą priemonę.  Tiesa, prieš pagrindinį pasakojimą šiek tiek apie patį gamintoją ir jų bestselerį, išpopuliarinusį prekinį ženklą visame pasaulyje. „Glamglow“ kaukę 2010m. sukūrė Glennas ir Shannon Dellimorai. Ji buvo skirta profesionaliems atlikėjams naudoti prieš Holivudo kino, muzikos, mados ir apdovanojimų renginius. Veiksminga, greito poveikio molio kaukė sulaukė stulbinančio pramogų pasaulio žvaigždžių ir grožio ekspertų pripažinimo, todėl 2011 m. „Glamglow“ kaukėmis pradėta prekiauti garsiausiose pasaulio kosmetikos parduotuvėse. „Glamglow“ molio kaukės pelnė daugybę prestižinių grožio apdovanojimų. „Glamglow“ – vienintelė odos priežiūros kompanija, įsikūrusi Holivude. Ji naudoja pažangias bei inovatyvias technologijas ir kuria naujoviškas, greito poveikio grožio priemones. Šiuo metu rinkoje yra keturių skirtingų rūšių "Glamglow" veido kaukių, taip pat šias papildo ir valomosios putos.

"YOUTHCLEANSE" - tai unikalus kasdienis prausiklis, derinantis molio galią ir putų efektyvumą, ir taip suteikiantis dar nepatirtą veido valymo malonumą. Priemonė iš molio virsta švelniomis ir veiksmingomis putomis, kurios ištirpdo makiažą, nešvarumus ir pašalina negyvąsias ląsteles nuo odos paviršiaus. Švelniai eksfolijuoja, valo ir atnaujina odą, todėl ji tampa jaunatviškesnė, švari ir švytinti. Tinka bet kurio tipo ar amžiaus odai, tiek vyrams, tiek moterims.

Pagrindiniai veiklieji ingredientai ir jų privalumai: Viduržemio jūros molis skatina ląstelių atsinaujinimą ir atgaivina odą; mikrodumblių šveitiklis švelniai pašalina negyvąsias ląsteles; fitino rūgštis turi šveičiamųjų savybių ir atstato natūralų odos spindesį; braziliškas supermaistas - akai uogos, guarana ir kraštuotoji malpigija pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis; vitaminas C paspartina odos atsinaujinimo procesą. 

Kaip ir visa likusi juodoji "Glamglow" serija, prausiklis geriausiai tinka riebios/mišrios, į odos riebalavimąsi ir kimšimąsi linkusios odos priežiūrai, mat priemonėje esantis molis jautriai ar sausai odai gali pasirodyti kiek per stiprus ar turinti sausinantį efektą. Tiesa, pastarąjį pajausti itin sunku turint riebią/mišrią veido odą. Geriausia prausiklį naudoti po intensyvios dienos, kuomet tenka naudoti didelį kiekį dekoratyvinės kosmetikos - priemonė kosmetiką pašalina labai greitai ir efektyviai. Po šios procedūros oda lieka kaip niekad švari. 

Priemonės kasdien naudoti nerekomenduočiau, pakanka apsiriboti pora kartų per savaitę - tokio valymų kiekio pakanka norint turėti švarią ir prižiūrėtą veido odą.

Ar rekomenduoju? Taip. Ypatingai šį juodąjį leidimą rekomenduoju visoms probleminės veido odos savininkėms. Kitoms rekomenduoju atkreipti dėmesį į visą "Glamglow" produktų liniją. Šį kartą už priemones išleisti pinigai neabejotinai adekvatūs produktų kokybei. 150ml kaina 39.90 €.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite