1.4.16

Konjac Sponge prausimosi kempinėlės apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Rašant Azijos Grožio paslapčių rubriką neretai tenka susidurti su problema, jog priemonės neparduodamos Lietuvoje arba šių nesiunčia į mūsų šalį. Šį kartą džiugu pasidalinti žinia, jog aprašoma Konjac Sponge kempinėlė - prieinama kiekvienai.

Azijoje išrasta natūraliais komponentais praturtinta pemzą primenanti kempinėlė pagaminta iš Konjac augalo (leopardinio amorfofalo). Priemonė nėra naujiena azijiečiams, šią galima rasti ne tik firminėse kosmetikos parduotuvėse, bet ir didžiuosiuose prekybos centruose. Be abejonės, prekinis ženklas gali turėti įtakos pastarųjų kokybei ar gaunamui efektui, tačiau dėl kalbos bajrero šio niuanso gyvenant Pietų Korėjoje išsiaiškinti nepavyko. Produktas sukurtas veido prausimui, valymui ir odos regeneravimo procesų spartinimui. 

Įdomu tai, jog kiekvienai odos būklei bei tipui sukurtas skirtingas medžiagų kompleksas, tad priemonės puikiai tiks tiek jautriai, tiek į aknę linkusiai odai - tereikia išsirinkti geriausiai savo odos būklę atitinkančią kempinėlę.

Produkto naudojimas šiek tiek primena visų puikiai mylimos Beauty Blender makiažo kempinėlės naudojimą - prieš naudojant prausimosi kempinėlę būtina šlapinti tol, kol ši taps minkšta ir lengvai pasiduodanti pirštų spaudimui. Geriausia šią šlapinti kambario ar kiek šiltesnės temperatūros vandeniu - tokiu, kokiu veidą prausti bus maloniausia. Paruošus šią naudojimui tereikia lengvais sukamaisiais judesiais masažuoti veido odą, nepamiršrant kaklo srities. Po šios procedūros geriausia dar kartą sušlapinti kempinėlę ir bent minimaliai šią išplauti. Šios negalima gręžti ar kitaip deformuoti, išplovus tereikia palikti šią džiūti.

Kempinėlė tinkama ne tik prausiant odą su prausikliu, bet ir naudojant šią vieną. Dėl sudėtyje esančių natūralių komponentų prausimasis tampa kur kas efektyvesniu ir naudingesniu odai nei prausiant šią pirštais. Oda jaučiasi švelni, minkšta ir tarytum efektyviau absorbuoja vėliau naudojamus produktus. Efektą aprašyti iš tiesų sudėtinga, tačiau prausiant odą su kempinėlę efektas iš tiesų puikiai jaučiamas.

Vieninteliu klaustuku lieka produkto galiojimo laikas. Kol kas nepavyko išsiaiškinti kiek laiko kempinėlė išlieka tinkama naudojimui ir kada šią geriausia keisti nauja. Priemonę rekomenduojama laikyti sausoje vietoje, geriausia ten, kur šios nepasieks ne tik vaikai, bet ir saulės spinduliai ar tiesioginiai dulkių srautai. Savo prausimosi aparatą laikau kambario stalčiuje, kuriame sudėlioti visi grožio produktai.

Ar verta? Taip. Jei mylite save ir į savo odos būklę žiūrite kaip į vieną svarbiausių investicijų - kempinėlė privalo atsirasti jūsų kosmetinėje. Kempinėlėje nėra kvapiklių, parabenų, sulfatų ar konservantų. Ši - patvirtinta kaip saugi naudojimui bei draugiška aplinkai, greitai yranti ir tausojanti žemės išteklius.

Produktą galima įsigyti skirtingose internetinėse vietose, šiuo metu pavyko atrasti Konjac Sponge kempinėlę skincare.lt, topbeauty.lt pigu.lt groziodraugas.lt., fitfood.lt Tiesa, tam, kad produktas iš tiesų suteiktų norimą efektą, rekomenduoju ieškoti kempinėlės, kuri būtų pagaminta Japonijoje, Korėjoje ar kitoje Azijos šalyje.

1 comment:

  1. Dėl galiojimo...aš nusipirkau kempinėlę eilinėje kosmetikos parduotuvėje, ant įpakavimo buvo užrašyta, kad keisti ją reikėtų po 2 mėnesių naudojimo

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite