20.4.16

tamagohada "Mild Peeling Lotion" losjono apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Veido losjonas- produktas, apie kurį verta kalbėti garsiai ir daug. Ir ne tik dėl to, kad šis gali padaryti stebuklus bei paspartinti mūsų įprastinių kremų veiksmingumą, bet ir dėl to, kad apie šiuos kažkodėl savo kasdienėje veido priežiūros rutinoje tiesiog pamirštame. Ir jei vis dar manote, jog išlaikyti dailią veido odą pakanka prausiklio ir dieninio kremo naudojimo - klystate. Dėl savo odos gerovės ir gyvenimo kokybės ateityje kviečiu atidžiai perskaityti ne tik losjono apžvalgą, bet ir atlikti papildomą paiešką apie toniko teikiamus privalumus.

Losjono apžvalgą norėtųsi pradėti nuotaikinga priemonės atsiradimo istorija - iš pavadinimo akivaizdu, jog priemonė atkeliavo iš tolimosios Azijos. Tiesa, ne iš Pietų Korėjos, kurioje pavyko įsigyti milžinišką kiekį produktų, o iš Tailando. Dar juokingiau tai, jog produktas pagamintas Japonijoje ir priklauso itin populiariai ir garsiai japoniškai kosmetikos linijai. Galbūt liūdna, kad Tailandas skatina užsienio gamintojų produkciją aktyviau nei vietinę, o galbūt smagu, jog šalies pozicija skatina naudoti priemones iš tų šalių, kurios šias gaminti moka geriausiai. Apie japonų grožio ritualus ir standartus ko gero teks parašyti atskirą straipsnį.

Japoniški produktai pasižymi itin lokaliais užrašais, tad perkant išsirinkti neretai būna labai sudėtinga - neretai jokių informacinių lapelių į anglų kalbą išversta nebūna, tad tenka pasikliauti ribotas galimybes turinčių merginų patarimais. Priemonė tikina esant tinkama riebiai ir mišriai veido odai, mat švelniai eksfolijuoja, suteikia odai minkštumo, švelnumo ir veikia priešuždegimiškai, o tai - ypatingai svarbu turint į spuogelius linkusiai odai.

tamagohada produktai - vieni mėgstamiausių japoniškų priemonių, o asortimentas tailandietiškų parduotuvių lentynose rodo, jog ypatingai vertinami veido losjonai ir tonikai, būtent šių čia yra daugiausia. Šį prekinį ženklą galima atrasti kone kiekvienoje kosmetikos parduotuvėje - Boots, Watson bei kitose vietinėse grožio vietose. Būtent šio prekinio ženklo rekomendacijas išgirsti iš vietinių merginų teko dažniausiai, tad neliko nieko kito, nei pačiai išmėginti priemonę.

Porą žodžių norėčiau skirti tam, kad prisimintumėme, kam reikalingas tonikas. Pastarasis ne tik sudrėkina ir suminkština veido odą, bet ir leidžia toliau naudojamiems produktams giliau prasiskverbti į odos audinius. Dėl tos pačios priežasties kūno kremus ir aliejus patariama naudoti ant drėgnos odos - tuomet oda yra linkusi stipriau pasisavinti priemones, šios į odą įsiskverbia geriau. Tad savo kasdienėje odos priežiūros rutinoje praleidus šį svarbų žingsnį didelė dalis pinigų, investuotų į brangiausią kosmetiką nueina šuniui ant uodegos - tiesiog nepasiekia reikalingų odos sluoksnių, oda negauna reikalingo drėkinimo/maitinimo, o ilgainiui pradeda rodyti amžiaus bei kitus senėjimo ženlus. Ir nors hipotezių apie azijiečių odos elastingumą yra daug ir norėčiau laikytis pozicijos, jog didžiąją dalį lemia genai, negalima paneigti fakto, jog tonikas ar losjonas azijiečių odos priežiūroje yra priemonė, kurios šie nieku gyvu nepraleidžia.

Produktas neturi jokio kvapo, konsistencija primena vandens. Produktą galima naudoti su įprastiniais vatos tamponėliais arba aplikuojant tiesiai ant veido šio įsipylus į delnus. Losjonas negraužia jautresnės ar sudirgusios odos. Iš esmės jokio poveikio naudojant toniką pajusti nepavyks, tačiau akivaizdžius rezultatus atneš ilgainiui šį naudojant su įprastiniais dieniniais ar naktiniais kremais, serumais, pieneliais bei naktinėmis kaukėmis.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Ypatingai rekomenduoju minėtąjį tamagohada "Mild Peel Lotion" toniką, tačiau dėl sudėtingų siuntimo gaminybių rekomenduoju atkreipti dėmesį ir į europoje gaminamus tonikus.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite