17.5.16

Make Up Factory "Eye Color Stick" pieštukinių šešėlių apžvalga

Ko gero nėra tokios makiažo gerbėjos, kuri nebūtų girdėjusi apie garsiuosius By Terry Ombre Blackstar pieštukinius akių šešėlius. Nesuklysiu pasakydama, jog būtent nuo šio produkto prasidėjo masinė šio produkto populiarumo banga, o su ja daugelis dekoratyvinės kosmetikos gamintojų pradėjo leisti savo pieštukinių akių šešėlių versijas. Viena jų - Make Up Factory prekinio ženklo šešėliai "Eye Color Stick".

Šiam prekiniam ženklui priklausanti dekoratyvinės kosmetikos linija pasižymi aukštos kokybės prekėmis, tinkančiomis ne tik kasdienai, bet ir profesionaliam produktų naudojimui. Prekinis ženklas pasižymi ypatingai pigmentuotomis spalvomis, tačiau sąlyginai žemomis ir visiems prieinamomis kainomis. Produktų kainodara šiek tiek primena garsiausio pasaulyje monopolisto L'Oreal Paris kainodarai, tad iš esmės įpirkti šio prekinio ženklo produktus gali visi, galintys sau leisti L'Oreal produktus. Tuo tarpu kokybės klausimu prekinių ženklų nevertėtų nė lyginti.

Pieštukiniai šešėliai pristatomi labai kompaktiškoje ir patogioje cilindro formos pakuotėje, primenančioje vaikystėje naudotus markerius. Pakuotės paviršius labai malonus ir atsparus pirštų atspaudams - privalumas toms, kurios negali pakęsti nešvarių pakuočių. 

Paties produkto pateikimo forma šiek tiek primena išsukamus lūpų dažus - kūgio formos šešėlių galiukas po pirmųjų panaudojimų susilygina su likusia dalimi ir tampa klasikinės lūpų dažų formos. Aplikuoti šešėlius taip pat patogu, kaip esame įpratusios aplikuoti lūpų dažus ant lūpų. Šešėliai stipriai pigmentuoti, tačiau šiuose nėra fizinių blizgučių - produktas suteikia intensyvaus, tačiau tuo pačiu metu subtilaus spindesio neapsunkindamas viso makiažo.

Turima 22 spalva labai neutrali ir iš esmės dėl savo universalaus atspalvio tinkanti ne tik akių dailei, bet ir akių įšviesinimui, o dažnais atvejais - net skruostų įšviesinimo darbams. Tereikia lengvai perbraukti pieštuku ties skruostų viršutine dalimi ir švelniai išsklaidyti pigmentą pirštais.

Šešėliai ant akių vokų išlieka kur kas ilgiau nei įprasti presuotos pudros šešėliai, tačiau kaip ir daugelis produktų, esant polinkiui, mėgsta subėgti į vokų raukšleles. Šios problemos galima išvengti naudojant akių šešėlių bazę ar pagrindą. 

Produktas taps tikru išsigelbėjimu ieškant galimybės visą dekoratyvinės kosmetikos turtą sutalpinti į vieną nedidelę kosmetinę. Produktas be galo pigmentuotas, tačiau užima ypatingai nedaug vietos. Šiuo mėgausis visos minimalistės, keliauninkės ir tos, kurios mėgsta visus mėgstamiausius produktus turėti savo rankinėje.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite