23.5.16

Pirmadienio pasirinkimas: Tvarka ne tik galvoje, bet ir kosmetinėje

Šiandienos pirmadienio pasirinkimuose nebus jokių kosmetinių rekomendacijų. Ir ne dėl to, kad nebūtų ką rekomenduoti, o dėl to, kad neretai gyvenime pernelyg daug skubame, ieškome ir leidžiamės mėtomi užuot sustojus ir įvertinus tai, ką turime.

Šiandienos pirmadienio rekomendacijose rekomenduoju sustoti, atsikvėpti ir susitvarkyti tai, ką jau turime - ne tik mintimis, bet ir veiksmais. Vienintelė terapija, veikianti geriau už apsipirkinėjimą yra senų nenaudojamų daiktų išmetimas bei generalizuotas spintos išvalymas. Patikėkite - tikrai nustebsite, kokius lobius slepia jūsų stalčiai. 

Asmeninė rekomendacija - atsikratykite visko, ką naudojate retai arba nenaudojote paskutinį pusmetį, o likusius produktus (daiktus, jei tvarkote drabužių spintą) palikite lengvai prieinamoje ir gerai matomojo vietoje tam, kad kitą kartą užuot tiesiant rankai naujo lūpų dažų tūtelei parduotuvėje šį veiksmą padarytumėte namuose, į dienos šviesą ištraukdamos senai pamirštą lūpų spalvą.

Galiu užtikrinti, jog tokia minimizavimo (bet nebūtinai minimalizmo) terapija - viena geriausių pasaulyje! Nebūkime priklausomos nuo daiktų.

1 comment:

  1. Puikus pasirinkimas siam pirmadieniui! :) labai praktiskai atrodo nuotraukoje permatomos kosmetines,kur tokias galima isigyti?

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite