13.6.14

DESSATA plaukų šepečio apžvalga


Niekuomet nesiskundžiau nepaklusniais ar stipriai besiveliančiais plaukais. Tiesa, niekuomet nesidžiaugiau ir spindinčia ar glotniai gulinčiai šukuosena. Ir vis dėlto, grožio naujienos daro nemažą įtaką naujiems grožio įrangos pirkimui, tad apie Tangle Teezer ir Dtangler šepečius nežinoti būtų tiesiog negarbinga. Visuomet apsvarstydavau galimybę įsigyti vieną iš plaukų priežiūros stebuklų, tačiau besvarstydama atradau kitą, ne mažiau patrauklią alternatyvą - Baltijos šalyse platinamus Dessata firmos šepečius, kurių įsigyti galima ne tik internetu, bet ir fizinėse plaukų priežiūros parduotuvėse Lietuvoje.

Tiesa, vargu, ar rasiu tinkamus epitetus šiam mažam prietaisui, tačiau pakanka fakto, jog vos pirmą kartą išmėginus šepetį, šis visam laikui apsigyveno mano rankinėje, o iki tol naudotus šepečius nesinori net žiūrėti. Vos per vieną dieną iš žmogaus, nemėgstančio šukuotis savo plaukų tapau tuo, kuris plaukus šukuoja pasitaikius bent menkiausiai progai.  Šepetį ypatingai lengva prižiūrėti, o plaukai iš jo pašalinami itin paprastai.  Šepetys tarytum suteikia papildomo spindesio ir glotnumo, o galvos oda nuo šepečio šerių lieka maloniai pamasažuota.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Ne tik toms, kurios skundžiasi silpnais ar besiveliančiais plaukais, bet ir toms, kurios turi standartinius niekuo neišsiskiriančius plaukus.

5 comments:

  1. Kokia jo kaina, jei ne paslaptis ir kur pirkai? :)

    ReplyDelete
  2. Labas, kainuoja 47lt, jei esi iš Vilniaus, gali jį įsigyti PC Panoramoje (Expert parduotuvėje), senamiestyje grožio salonuose RxR Beauty arba
    Bianco Beauty. Kiek teko domėtis, yra ir kituose miestuose!

    ReplyDelete
  3. ir as toki turiu :D dabar lyginsiu su savo tangle teezer'iais :D

    ReplyDelete
  4. turiu si ir macadamia, panasus, bet macadamia daug patogesnis man:)

    ReplyDelete
  5. Macadamia turiu, labai patinka.

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite