13.9.15

Pirmadienio pasirinkimas: MAC Dazzleshadow I like 2 watch


Pirmadienio pasirinkimuose daug blizgesio. Kodėl? Nes neretai pirmadieniai asocijuojasi su niūriu gyvenimo periodu, kuomet gyvenimą praskaidrinti geriausia materialiais blizgučiais. Savaitės pradžią svarbu pradėti ne tik darbingai, bet ir kuo pozityviau. O kas  (be įprastinio garuojančio kavos puoduko) gali priversti šypsotis savo atspindžiui veidrodyje? Atradimai. Naujai atrasti ir seniai pamiršti gyvenimo atradimai. Šį kartą atrasti kviečiu naują akių šešėlių atspalvį. Kodėl? Nes blizgučiai ir žalsvas šešėlio atspalvis - vienas didžiausių minimalistiško makiažo gerbėjų priešų.
 
Norint atrasti šį tą naujo svarbu išbandyti tai, ko iki tol nesisekė įsivaizduoti savo kasdienybėje.  Blizgučiai, aplikuojant šiuos sausu minkštu šepetėliu nesuteikia intensyvios spalvos, tad puikiai tinka net dienos metu, o kombinuojant šiuos su MAC makiažo fiksatoriumi ar aplikuojant šlapiu teptuku šie tampa sodrios vario/žalsvos spalvos.

Makiaže, kaip ir gyvenime, tik ieškant ir rizikuojant pavyksta atrasti tai, kas iš tiesų svarbu ir artima. MAC Dazzleshadow I like 2 watch vokų šešėliai - da vienas, nors ir materialus bei simbolinis šios tiesos įrodymas.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite