7.5.16

Kiehl's "Midnight Recovery Concentrate" koncentrato apžvalga

Prieš pradėdama intensyviai vystyti kosmetikos priemonių apžvalgų tematiką sau tyliai prižadėjau niekuomet apžvalgose nesiremti teiginiu "nežinau kodėl, bet man priemonė labai patinka, tad ją rekomenduoju kitoms". Į kiekvieną apžvalgą tenka įdėti ne tik nemažai asmeninės vartotojos nuomonės, bet ir nuosekliai pasidomėti apie produktą internete. Tam, kad būtų galima padėti skaitytojoms susidaryti kaip įmanoma objektyvesnę nuomonę apie patį produktą, o ne apie produkto naudotoją (ty mane pačią). Supraskime tai, jog tinklaraštį rašantis asmuo turėtų kelti pasitikėjimą ne dėl dailios išvaizdos ar gerų pozavimo įgūdžių, o dėl informatyvumo ir nešamos naudos skaitytojui. Ir visgi, būtent "nežinau kodėl, bet priemonė labai patinka" mintis lindi galvoje geras porą savaičių - nuo pirmosios Kiehl's "Midnight Recovery Concentrate" aliejaus veidui naudojimo dienos.

Kaip žinia, jau šių metų gegužės antroje pusėje lietuvaitėms duris atvers Panoramoje įsikūrusi firminė Kiehl's prekinio ženklo parduotuvė. Apie šį prekinį ženklą sklando begalės atsiliepimų, o didžiausią įtaką padarė pasaulinio lygmens grožio atstovės tinklaraštininkės, kurių grožio stalčiuje šis nedidelis butelaitis užima garbingą vietą. Kaip žinia, ypatingai tarptautinėje grožio industrijoje apmokęstinti apžvalgą ar paprašyti autorių įtraukti į sąrašus vieną ar kitą produktą nėra sudėtinga, tad dabartinė grožio industrija ir šios objektyvumas stipriai išsikreipė. Ir visgi, būtent šis produktas rodėsi perkamiausių prekinių ženklų gretose dirbant kitoje su grožiu susijusioje sferoje, kurioje turėjau galimybę stebėti vartotojų elgseną, grožio pasirinkimus, perkamus produktus bei jų vertinimus. Vertinant statistiškai būtent ši priemonė buvo viena labiausiai paplitusių tarp Didžiosios Britanijos pirkėjų (t.y paprastų moterų, nesusijusių su jokiais prekiniais ženklais).

Akivaizdu, jog būtent šio aliejaus siela prašėsi labiausiai, o iš Kiehl's išankstines dovanas gavusios kolegės tinklaraštininkės tik dar labiau paaštrino šį norą. Ir pagaliau priemonės efektyvumu pavyko įsitikinti pačiai. Užbėgant įvykiams už akių reikia pripažinti, jog produktas jau po pirmojo panaudojimo amžiams užvaldė širdį.

Pradėti reikėtų nuo to, jog produktas įpakuotas į labai dailią, šiek tiek natūralias priemones primenančią mėlyno stiklo pakuotę su lengvai valdoma pipete. Pati priemonės konsistencija labai skysta, tačiau pakankamai riebi, tad koncentratą kur kas labiau tiktų vadinti aliejumi, nei serumu ar koncentratu. Produktas turi labai intensyvų levandų kvapą (be abejonės, pastarasis gali dirginti jautresnę odą, kaip ir bet kuris kitas parfumuotas produktas).

Priemonės pagrindą sudaro eilė skirtingų rūšių aliejų ir esencijų. Viena vertus tai - labai rizikingas produktas jautruolėms, visgi daugeliui priemonė gali pasirodyti itin vertinga. Geriausia priemonę naudoti vakare ant švariai nuplautos veido odos, sudrėkintos veido toniku. Po šio koncentrato galima drąsiai naudoti kitus veido priežiūros produktus - emulsiją, serumą, naktinį veido kremą ir naktinę miego kaukę.

Gautas efektas - nepaprastai minkšta, švelni ir vitaminų prisotinta veido oda. Efektas niekaip nenusiplauna iš ryto prausiant veidą prausikliu, o rytiniam grožio ritualui tenka sugaišti kur kas mažiau laiko, mat oda lieka pakankamai elastinga ir gyvybinga. Tokia išlieka beveik iki paties vakaro (priklausomai nuo to, kokį gyvenimo ritmą gyvenate - visą dieną praleidus prie kompiuterio efektas pranyksta kiek greičiau).

Pakanka vos vieno pipetės paspaudimo visą veidą padengti intensyviu koncentrato kiekiu. Priemonę taip pat galima naudoti kaklo odos priežiūrai. Produktas pakankamai riebus, tad dienos metu šio naudoti nerekomenduočiau, nebet turite ypatingai sausą odą, tokiu atveju koncentratą galima maišyti su įprastiniu dieniniu kremu. "Midnight Recovery Concentrate" puikiai tinka ne tik sausai, bet ir į riebumą linkusiai mišriai veido odai - oda neužsikemša, negamina daugiau inkštirų ir neišskiria daugiau riebalinio sluoksnio dienos metu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Būtent šią priemonę rekomenduoju išmėginti pirmiausia atkeliavus į Kiehl's parduotuvę. Produktas užburia ne tik savo kvapu, bet ir nepaprastai efektyviu odos stangrumo palaikymu. Serumo kaina turėtų siekti 30eur, vienos pakuotės talpa 30ml, o galioja 18mėn.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite