26.5.16

Kiehl's pasirinkimas mišriai veido odai

Kiehl's parduotuvės atidarymo išvakarėse skubu pasidalinti tuo, ką iki šiol teko išmėginti iš šio prekinio ženklo asortimento. Kadangi priemonės buvo renkamos individualiam naudojimui, o ne apžvalgoms, šios buvo parinktos ir pritaikytos mišrios, į riebumą linkusios odos poreikiams, tad įrašas bus aktualus visoms, turinčioms panašią veido odą. Praėjus daugiau nei dviems mėnesiams nuo naudojimo pradžios naudojant šias du kartus per dieną išaušo diena, kuomet drąsiai galiu dalintis savo nuomone ir, visų svarbiausia, rytoj šias priemones rekomenduoti įsigyti Vilniuje atsidarysiančioje Kiehl's firminėje parduotuvėje!

Midnight Recovery Concentrate levandomis kvepiantis aliejus - neabejotinai visiškas Kiehl's prekinio ženklo bestseleris ne tik socialinėse erdvėse, bet ir asmeniniame produkto naudojime. Nepaprastai malonus levandų aromatas, visapusiškas odos maitinimas ir puoselėjimas nakties metu, ypatingai minkšta ir elastinga oda atsikėlus. Kad ir kokius stebuklus miegant daro minėtoji priemonė, abejingų šiai nelieka - aliejus tiks ir patiks visoms, nuo sausiausios iki riebiausios odos savininkių. 

Ultra Facial Oil-Free Toner riebiai ir mišriai veido odai pritaikytas tonikas pasižymi tuo, kad šio sudėtyje nėra aliejų, galinčių kimšti į porų kimšimąsi linkusią odą. Produktas turi labai neįkyrų ir greit išsigaruojantį kvapą, konsistencija identiška vandens tekstūrai, o oda po priemonės lieka paruošta tolimesniems odos ritualams. Išnaudojus vieną trečiąją priemonės jokios neigiamos reakcijos pastebėti nepavyko, tonikas puikiai atlieka savo darbą - tonizuoja odą, panaikina  makiažo likučius ir kitus nešvarumus bei padeda odai absorbuoti kitas priemones. Produktas naudojasi labai taupiai nenaudojant vatos padelių - tereikia porą lašų įlašinti į delnus ir šiuos lengvai įtapšnoti į veidą.

Ultra Facial Oil-Free Cleanser riebiai ir mišriai veido odai pritaikytas prausiklis - vienas taupiausių ir ekonomiškiausių prausiklių, kokius yra tekę naudoti. Iš pirmo žvilgsnio keistos, šiek tiek kreminės tekstūros kremas susilietęs su veido oda ir jos skleidžiama šiluma pradeda stipriai putoti, o stangrios putos puikiai pašalina bet kokius veido nešvarumus. Ir nors prausiklis savo darbą atlieka nepriekaištingai, visgi odą nuo šios gali tempti net ir toms, kurios nėra prie to pratusios.

Šiandien ryte teko garbė būti vienai pirmųjų apsilankiusių firminėje Kiehl's parduotuvėje. Turiu pripažinti, jog būsiu nuolatinė šios parduotuvės lankytoja, o čia apsilankyti norisi ne tik dėl plataus kokybiškų produktų asortimento, bet ir dėl itin profesionaliai ir atidžiai atrinkto kolektyvo, puikiai išmanančio savo darbą.

1 comment:

© 2016 Kotryna Uogintaite