18.6.16

Filorga "Scrub & Mask" putojančio šveitiklio apžvalga

 Yra priemonių, kurias vertinant šios lieka "šiaip sau" kategorijoje, ir nors tokios jokiu būdu nėra prastos, tačiau kažkokiu būdu nepadaro didelių stebuklų. Tačiau yra tokių produktų, kurie tuos stebuklus iš tiesų suteikia ir tik dar aukščiau užkelia lūkesčių kartelę testuojamiems produktams ir jų efektui. Filorga "Scrub & Mask" putojanti veido kaukė kosmetinėje lentynėlėje atsidūrė po poros mėginėlių. Panaudojusi šį produktą keletą savaičių supratau, kad vargu ar kuri kita turima priemonė atstos norimą Filorga.

Kadangi produkto naudojimas ir paskirtis kiek neįprasta, šį kartą teks pateikti techninių faktų apie šveitiklį. Tai - priešraukšlinė priemonė, pritaikyta ir subalansuota skaistumą praradusiai odai. Lengvos baltos kreminės konsistencijos šveitiklis mechaniškai ir fermentiškai pašalina negyvąsias odos ląsteles, vėliau virsta putojančia kauke, kuri aprūpina odą deguonimi. Mechninio šveitiklio privalumai - pašalinamos negyvos odos ląstelės nepažeidžiant odos, mat visą darbą atlieka vulkaninio stiklo perlito dalelės. Šios dalelės priskiriamos prie neabrazyvinių šveitiklių. Perlitas sugeria sebumo perteklių ir suteikia matinį efektą bei sutraukia poras, tai - ypatingai svarbu turint riebesnę ar mišrią veido odą ir turint išsiplėtusias ar padidėjusias odos poras. Enziminis šveitiklis - suaktyvina natūralius eksfolijacijos procesus. Epidermis išlaisvinamas nuo jį dengusio negyvų ląstelių sluoksnio, o to pasekoje oda nebeatrodo tokia pilkšva.  

Scrub & Mask deguonies transportavimo sistema paskatina ląstelių kvėpavimo procesus bei jų regeneraciją. Kaukėje esantis kompleksas panaudoja ore esantį deguonį, sulaiko jį ant odos susiformuojančiuose burbuliukuose ir toliau neša į ląsteles. Tai paskatina visą ląstelių kvėpavimo procesą: aprūpintos deguonimi, ląstelės atgauna savo natūralų dinamiškumą ir optimalų efektyvumą. Akimirksniu pagerėja odos tonas, oda įgauna jaunatviškumo gaivumo ir pagreitėja odos regeneracija.

Naudojant šią kaukę oda akimirksniu atgauna savo natūralų skaistumą, o šveitiklį tepant reguliariai odos būklė akivaizdžiai pagerėja. Ypatingai malonus pats kaukės aplikacijos ir laukimo procesas, mat laikant šią ant odos jaučiamas labai malonus kutenimas ir burbuliukų sproginėjimas. Vėliau šie odą lengvai eksfolijuoja, tačiau yra pakankamai švelnūs ir minkšti, kad šios nepažeistų. Dėl itin patrauklaus naudojimo vienintelė grėsmė gali kilti naudojant priemonę pernelyg dažnai - optimalus naudojimo dažnis turėtų būti du kartai per savaitę. Priemonė turi labai nežymų citrusinį kvapą, šis nėra labai aktyvus.

Filorga produkcija dedikuota kiek brandesnei ir natūralų spindesį praradusiai veido odai, tačiau kai kurios priemonės gali puikiai tikti ir jaunesnėms vartotojoms.
Scrub & Mask šveitiklis - būtent tai, kuo drąsiai gali mėgautis bet kokio amžiaus grožio gerbėjos. 50ml talpos pakuotės kaina  44.98 €. Kaina šiuo atveju labiau nei adekvati, o už tokios paskirties ir efekto priemonę tikrai drąsiai būtų galima sumokėti kur kas daugiau.

Ar rekomenduoju? Ko gero atsakymas ir taip aiškus. Kaukė jau puikuojasi mylimiausiųjų rubrikoje ir kol kas vargu ar artimiausiu metu suras sau rimtą konkurentą.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite