8.6.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Paskutinė savaitė ir vėl pažėrė nemažai smagių gyvenimo akimirkų, susijusių su tinklaraščio veikla. Dar praėjusios savaitės pabaigoje netikėtai gavus dovanų teko džiūgauti kaip niekad, mat šį kartą bus galima išmėginti STARSKIN prekinio ženklo asortimente esančias priemones - veido ir kojų kaukes bei veido odos prausiklį. Garsus vardas ir aukštokos kainos verčia kelti itin aukštus lūkesčius gaminio kokybei ir gaunamui rezultatui, o kol kas tenka laukti priemonių išbandymo eilės. 

Dar praėjusį ketvirtadienį pavyko įamžinti porą smagių kadrų filmuojant Lancome prekinio ženklo organizuojamą konkursą. Kartu su kolegėmis Darja iš Luscious Style ir Aliona iš Lithuanian Beauty Blog smagiai leidome laiką Mados Prieskonių organizuotame susitikime bei vasaros kolekcijų pristatyme, o taip pat juokais tobulinome savo momentinius filmavimo bei fotografavimo įgūdžius.

Savaitgalį teko lepintis Giraffe sultimis. Produktų koncepcija iš tiesų pagirtina, o bet koks požiūris į sveikesnį gyvenimo būdą bei rūpestį sau - sveikintinas. 

Pirmadienio pavakarę teko praleisti GO9 prekybos centre, kuriame vyko Locals.lt parduotuvės atidarymas bei dizainerių pristatymas. Locals.lt - vieta, kurioje sutalpinti garsiausi Lietuvos dizaineriai. Erdvės iš tiesų įspūdingos, o ieškantys neeilinio sprendimo sau ar namų interjerui šioje vietoje nesunkiai atras kažką artimo.

Tuo tarpu antradienio rytą teko pradėti Eurovaistinės organizuoto sveikatos ir grožio tyrimo pristatyme, kurio metu pristatyta sveikos odos piramidė ir gražios odos receptas. Konferencija vyko Vilniaus centre, Gedimino prospekte, iš kurio atsiveria nepakartojamas vaizdas su Vilniaus miesto panorama.

Ką žada likusi savaitės dalis? Instagram paskyros @uogintate  sekėjai naujienas neabejotinai sužinos pirmieji!

Bučkis,
Uogintaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite