18.6.16

Lancome "Belle De Teint" vasaros kolekcijos apžvalga

Reikia sutikti, jog dekoratyvinės vasaros kosmetikos kolekcijos dažniausiai būna vienos gražiausių ir ne tik dėl to, jog pačios kolekcijos būtų geresnės už kitų laikų, o paprasčiausiai dėl labai žmogiško faktoriaus - dažniau šviečiančios saulės, laukiančių atostogų ir vidinės harmonijos, kuri neretai asocijuojama su būtent šiuo metų laiku.

Kaip ir daugelis didžiųjų prekinių ženklų, gigantas Lancome šią vasarą pasitinka su itin spalvinga ir saulės nubučiuota kosmetikos linija "Belle De Teint". Be didelių įžangų turiu pripažinti, jog šio sezono kolekcija neabejotinai pranoko pavasario ir praėjusių ketvirčių kolekcijas, o pagrindinėmis žvaigždėmis neabejotinai tapo dvi priemonės - "Belle De Tein" Liquid Glow Trio skystas veido ir kūno žėrutis bei jokių alternatyvų neturinti bronzuojanti pudra "Belle De Teint" Powder Glow Trio. Kad ir kaip bebūtų, ne mažiau dėmesio ir poros žodžių verti ir kiti kolekcijoje esantys produktai.

"Belle De Tein" Liquid Glow Trio skystas veido ir kūno žėrutis galimas trijų atspalvių, nuotraukose esantis pats šviesiausias 01 Glow Vanille variantas. Įpakavimas vertas visų pagyrų - iš pažiūros prabangi stiklinė pakuotė iš tiesų yra storos plastmasės, tad produktas kuo puikiausiai įsipaišys į bet kokį kelioninio lagamino turinį be didesnės rizikos sudužti kelionės metu. Priemonė turi savitą "Lancome" produktams būdingą kvapą, tad tepant skystį ant kūno aromatas subtiliai skleidžiasi visos dienos metu. Kad ir kaip norėtųsi, priemonėje esantis kvapas neatstoja įprastinių kvepalų, tačiau esant minimaliam kvepalų poreikiui karštomis vasaros dienomis būtent tokio kiekio lengvo parfumuoto aromato gali būti daugiau nei gana.

"Belle De Teint" Powder Glow Trio bronzuojanti pudra galima dviejų atspalvių, nuotraukose esantis tamsesnis 12 Belle De Teint variantas. Priemonė taip pat turi labai ryškų gėlinį Lancome produktams būdingą kvapą. Pakuotėje integruotas idealaus dydžio ir labai platus veidrodėlis, esantis šepetėlis nėra geriausias būdas aplikuoti pudrą, tačiau tokio varianto pakaks norint greitai pataisyti esamą makiažo situaciją ir veidui suteikti blic efektą. Tuo tarpu pats produktas iš tiesų vertas didelių aplodismentų, paletėje esantys trys atspalviai puikiai tarnauja naudojant šiuos atskirai (tiesa, atskirai šiuos naudoti kiek nepatogu, ypač naudojant klasikinio dydžio bronzavimui skirtą šepetėlį), o pačiam geriausiam efektui išgauti rekomenduojama naudoti visus tris atspalvius vienu metu. Idealu tai, jog pudroje nėra raudono pigmento, tad bronzinis įdegis ant veido odos pasidengia itin natūraliai. Viršutinė šviesi kreminė spalva galima naudoti kaip švytėjimo pudra, tačiau šioje švytinčių dalelių itin mažai. Bendras įspūdis apie šią paletę daugiau nei teigiamas - paletė labai funkcionali ir tiesiog nepakeičiama ieškant kokybiško bronzavimui skirto produkto.

"Shine Lover" Vibrant Shine Lipstick 8H Moisture lūpų balzamas - nuostabus produktas ieškant lengvo ir nuolatinės priežiūros nereikalaujančio produkto. Ir nors priemonę norėtųsi vadinti balzamu, o ne lūpų dažais, visgi viską paaiškina lūpų drėkinimo faktorius. Produktas tikrai padrėkina lūpas ir jas puoselėja, tuo tarpu esantis pigmentas leidžia džiaugtis paryškėjusia lūpų spalva. Blizgesiui nusitrynus lūpos tampa lengvai padažytos, mat dažuose esantis pigmentas įsigeria į šias. Balzamas kiek primena visų mylimą, tačiau kiek minimizuotą YSL Volupte Shine dažų versiją.  

Ombre Hypnose Stylo "Longwear Cream Eyeshadow Stik" kreminiai pieštukiniai akių šešėliai - pats geriausias išradimas tinginukėms. Turima 18 Pepite Amazone spalva tiesiog nepamainoma visoms rusvų varinių atspalvių gerbėjoms. Produktas nepaprastai gražiai žiūrisi kartu su kitomis bronzuojančiomis priemonėmis, mat turi to paties rusvo pigmento. Pieštukiniai akių šešėliai - itin patogus būdas turėti lengvai aplikuojamą akių dailės variantą. Idealu ir tai, jog šešėlių formulė sukurta beveik vandeniui atsparaus makiažo pagrindu, tad naudojant tokios paskirties pieštukinius šešėlius nebūtina naudoti akių šešėlių pagrindo, užtikrinančio šešėlių laikymąsi ant akies voko. Kaip visuomet, kalbant apie pieštukinius akių šešėlius norisi paminėti, jog toks produktas nepamainomas keliaujant ar neturint pakankamai vietos makiažo įrankiams bei grožio puoselėjimo priemonėms. 

Šių metų Lancome dekoratyvinės kosmetikos vasaros kolekcija nepaprasta ir verta dėmesio, ypatingai šiltos spalvos, priderinami kasdienybėje atspalviai ir stebuklingi aromatai - visa, ko reikia iš kosmetinių priemonių vasaros metu.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite