3.6.16

Missha "Time Revolution" toniko apžvalga

Odos paruošimas drėkinant toniku - ypatingai svarbus odos priežiūros žingsnis, kurį didžioji dalis tautiečių vis dar pamiršta (arba sąmoningai nenori) atlikti kasdieniuose grožio ritualuose. Taip yra dėl to, kad nemaža dalis merginų tiki, jog pagrindinė toniko paskirtis - nuvalyti veidą ir pašalinti nešvarumus. Akivaizdu, jog toks mąstymas yra visiškai neteisingas, o tikroji toniko paskirtis - tonizuoti ir paruošti odą tolimesnei odos priežiūros rutinai: kremams, serumams, naktinėms ar dieninėms kaukėms.

Tonikas - ypatingai svarbus odos priežiūros žingsnis, padedantis tolimesnius produktus absorbuoti geriau ir greičiau, tad praleidžiant tonizavimo žingsnį kasdienėje odos rutinoje tiesiogiai neišnaudojame už odos priežiūros priemones sumokėtų pinigų išmesdamos juos vėjais - visi gerieji ingredientai, turėsiantys padėti puoselėti odos grožį lieka neatsiskleidę savo gerosiomis spalvomis. Akivaizdu, jog neretai kaltas būna ne niekam tikęs kremo buteliukas, o nemokėjimas kombinuoti produktų, kantrybės stygius ir edukacijos trūkumas.

Time Revolution tonikas iš visiems puikiai pažįstamo korėjietiško prekinio ženklo "Missha" revoliucinį pavadinimą gavo toli gražu ne be priežasties. Pastarasis produktas laikomas vienu didžiausių ir sėkmingiausių "Missha" prekinio ženklo bestselerių, tačiau tuo pačiu yra laikomas vienu pigesnių alternatyvų garsiajam SK II "Face Treatment Essence". SK II - dar vienas azijietiškas prabangos prekinis ženklas iš Japonijos, savo asortimente turintis nepaprastą stebuklingą esenciją, apie kurią sklando nepaprastos kalbos visame pasaulyje. Nepaprastai aukšta produkto kaina (apie 200 USD ir daugiau) ir stebėtinas priemonės pasisekimas byloja šią esant tikru stebuklu.

Būtent aprašomas tonikas iš "Missha" yra laikomas vienu sėkmingiausių pakaitalų šiai stebuklingai priemonei. Vienu pagrindinių ingredientų laikomas Galactomyces, ir nepaisant fakto, jog garsiojo SK II gamintojai neatskleidžia savo komercinių paslapčių šios esencijos kūrime, visgi korėjiečiai sugebėjo pakankamai tiksliai atkartoti magiškosios esencijos sudėtį ir pateikti kur kas pigesnę šio versiją. Ir nors kone kiekvienas didžiausias korėjietiškas kosmetikos gamintojas savo asortimente šiuo metu turi SK II esencijos pataitalą, "Missha" šiuo metu laikoma esanti viena arčiausiai tiesos.

Tonikas turi labai nežymų aukštos kokybės produktams būdingą kvapą, losjono konsistencija panaši į vandens, priemonę galima naudoti ant vatos diskelių arba aplikuojant tiesiai ant švarių delnų. Būtent apie šią priemonę teko klausytis ypatingai pozityvių atsiliepimų, tačiau gyvenant Pietų Korėjoje priemonės parsivežti nepavyko dėl ypatingai sunkios stiklinės taros.

Džiugu, jog šį kartą pagelbėjo grožio parduotuvė topbeauty.lt, neseniai pradėjusi prekiauti korėjietiškais "Missha" gaminiais. Ir nors kaina aukštesnė nei priemonių gimtinėje, visgi paskaičiavus transporto išlaidas keliaujant nesujungtais skrydžiais akivaizdu, jog šį kartą permokant tiesiogiai už priemonę pavyko sutaupyti lyginant produkto savikainą gabenantis šį tiesiai iš Pietų Korėjos.

Ar rekomenduoju? Ko gero nėra nė abejonės, jog priemonę rekomenduoju visoms, nepriklausomai nuo amžiaus grupės, odos poreikių ar asmeninių lūkesčių. Produktas padės kitoms veido priemonėms veikti sparčiau ir efektyviau, o tuo pačiu užtikrins jūsų odos gerovę. O aš savo grožio rutinos po gyvenimo tolimuosiuose rytuose jau neįsivaizduoju be šio inovatyvaus stebuklo, akivaizdžiai prisidėjusio prie pagerėjusios odos būklės.

125 ml. talpos produkto kaina 25 eur, įsigyti galima čia.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite