6.6.16

Pirmadienio pasirinkimas: Tangle Teezer

Pirmadienio įkvėpimuose pagalbinė griožio priemonė plaukams, be kurios savo gyvenimo neįsivaizduoju jau dvejus metus. Ir nors ilgą laiką teko naudotis Dessata plaukų šepečio teikiamomis malonėmis, pagaliau teko išmėginti visų išgirtą garsųjį Tangle Teezer plaukų šukavimo įrankį. Įsigijimo priežastis labai akivaizdi - plaukų šukas rekomenduotina keisti bent vieną kartą per porą metų arba tada, kai atrodo, jog tai daryti vertėtų.

Ir nors išsamios apžvalgos šiam šepečiui daryti ko gero nėra prasmės, norėtųsi trumpai paminėti pagrindinius akcentus. Tiek Dessata, tiek Tangle Teezer vienodai puikiai atlieka visas svarbiausias funkcijas, tad esminio skirtumo tarp šių nėra. Ko gero didžiausią vaidmenį žaidžia garsūs vardai, už kuriuos neretai esame pasirįžusios primokėti porą kartų daugiau.

Lygiai taip pat nutiko ir su visų garsiai išgirtu Tangle Teezer plaukų šepečiu - įrankis nepadarys nieko ko nepadarytų kitas panašios struktūros šepetys. Ir nors viena vertus būtų galim ateigti, jog būtent šio prekinio ženklo priemonė stipriai garbinama be priežasties (kinietiški šepečiai už porą USD dolerių atlieka savo paskirtį ne prasčiau nei minėtasis), visgi akivaizdu, jog kartą intestavus į gerą ir tinkantį plaukų priežiūros įrankį mažiausiai porą metų bus galima džiaugtis šio teikiamais džiaugsmais. Tuo tarpu kinietiškos kilmės šepečius gali tekti keistu kur kas dažniau, to pasekoje poros metų bėgyje bendri kaštai, išleisti už plaukų priežiūrą susilygintų, o galbūt net viršytų originaliojo kainą. 

Nors konkrečiai šio prekinio ženklo šepečio rekomenduoti nenorėčiau dėl neadekvačiai aukštos kainos, visgi rekomenduoju skirti papildomą laiko akimirką savo plaukų gerovei ir naujo šepečio paieškoms. Geras ir kokybiškas plaukų šepetys gali būti dar viena sveikų ir greičiau augančių plaukų paslaptimi!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite