29.9.16

Asmeniškumai: kas nutiko per paskutinį mėnesį


Laikas lekia nepaliaujančiu greičiu, o neretai neturime laiko ne tik sau, savo poilsiui bet ir artimiausiems žmonėms. Bėgame ir pasiklydę tarp savo kasdienių rūpesčių pamirštame tai, kas iš tiesų turėtų užimti pirmąsias prioritetų gretas - tinkamos investicijos į save ir sau artimus žmones. Ir investicijas šiuo atveju reikėtų suprasti ne tik kaip finansinę išraišką, bet ir atitinkamą laiko bei dėmesio pasiskirstymą.

Dėl kažkokių priežasčių laukiame kelionių ir atostogų tam, kad pamirštume kasdienius vargus ir mėgautumėmės gyvenimu. Ir ne, mums nebūtinos atostogos ar kelionė į kitą pasaulio pusrutulį (nors pastaroji ko gero irgi nepakenktų) tam, kad būtume laimingais ar įvertintume tai, ką turime. Tas gyvenimo grožis - kaip mama - visuomet šalia, nepriklausomai nuo to, ar norime to ar ne, ir nepaisant to, ar įvertiname pastarorios egzistavimą ar ne, ši visuomet mums trokšta gero. Lygiai taip pat ir su mūsų pačių gyvenimu - pastarasis visuomet buvo ir bus gražus, svarbiausia pamatyti tai, dėl ko galėtume džiaugtis kiekviena diena.

Kas nutiko per paskutinį mėnesį? Iš tiesų daug atostogavau ir daug svarsčiau apie tai, kaip toliau vertėtų gyventi savo gyvenimą bei statyti ateities pamatus. Galiausiai priėjau visiems puikiai pažįstamų išvadų, jog nereikėtų skubėti gyventi, o visi svarbiausi gyvenimo įvykiai ateis savaime. Ir visgi, kaip stipriai gyvenimas gali pakeisti mūsų pačių požiūrį ne tik į save, bet ir aplinką, kuri mus supa - kiek daug naujų atradimų galime pamatyti jei nuspręsime praplėsti savo pačių pasaulėžiūrą.

Paskutinis mėnesis galutinai privertė įsimylėti dabartinę gyvenamąją vietą ir susimąstyti apie tolimesnę nei pusmečio ateitį. Tačiau ar verta skubėti su ateities sprendimais nežinant kas nutiks rytoj? Ko gero ne. 

Ar pradėjau naudoti daugiau dekoratyvinės kosmetikos? Tikrai taip. Ir ne dėl to, kad norėtųsi kažką maskuoti ar slėpti, o dėl to, kad tai - viena iš lengviausių savirealizacijos formų, o makiažo aplikavimo procesas neabejotinai veikia kaip intensyvi terapija. Taip kad žaiskite, eksperimentuokite ir mylėkite save su makiažu ar be jo!

Bučkiai,
Uogintaitė
LAIKRODIS: MICHAEL KORS| PALAIDINĖ: ZARA| KELNĖS: ZARA| SPORTBAČIAI: ASICS

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite