22.9.16

FREEDOM "PRO HD" Brow Palette antakių paletės apžvalga

 Laikas pakalbėti apie ko gero visuomet aktualius grožio produktus. Vienas tokių - antakių ryškinimo priemonės, be kurių neapsieina net ir tos, kurios save priskiria prie nenaudojančių makiažo ar naudojančių šį progomis. Niekam nepaslaptis, jog tvarkingi ir paryškinti antakiai - sėkmingo įvaizdžio dalis, o išmokus šiuos prižiūrėti ir tvarkyti pagal savo veido formą ar bendrą gyvenimo ritmą, gyventi pasidaro kur kas lengviau. Ir nors rinkoje antakių priemonių pakankamai apstu, neretai susiduriame su dilema, kuomet daugelis spalvų neatitinka turimo plaukų pustonio. Šiandienos atradimas - FREEDOM "Pro HD Brow Palette" antakių paletė, leidžianti rinktis net iš dvylikos skirtingų rusvos atspalvių.

Paletę sudaro dvylika skirtingų antakių dažų, taip pat priemonė įšviesinti antakių augimo liniją bei nemažas kiekis bespalvio antakių vaško, padėsiančio pažaboti netvarkingus ar netaisyklingai krentančius plaukelius. Paletėje taip pat yra ir stebėtinai kokybiškas bei naudojimui pritaikytas kirstas šepetėlis (paprastai paletėse ar komplekuose esančių šepetėlių naudoti nerekomenduoju, tačiau šį kartą įrankis maloniai nustebino - ne tik savo kokybe, bet ir atliekama funkcija.), taip pat paletės vidinėje dalyje galima rasti pakankamai platų ir didelį veidrodį, o šoninėje pusėje - porą antakių formos lekalų. Ir nors su pastaraisiais eksperimentuoti, be abejonės, galima, vis dėlto geriausia būtų antakių formą išsiaiškinti padedant profesionalui ar antakių meistrui, tokiu būdu išvengsite ne tik identifikacijos ar individualumo trūkumo problemos, bet ir gausite geriausią personalizuotą rezultatą savo veido bruožams pabrėžti.

Ir nors pastaroji paletė sudaryta net iš dvylikos atspalvių, gamintojas siūlo net porą skirtingų paletės variantų - aprašoma "Fair Medium" paletės variacija, tačiau asortimentas pasirūpino ir tamsiaplaukių poreikiais bei pateikė kur kas tamsesnę paletę, turinčią ir juodesnius atspalvius. Ir nors didelis pasirinkimas kasdien dažantis antakius tikra palaima daugeliui savęs dekoratyvinės kosmetikos aukštybėse ieškančioms, visgi kelionėms ar kompaktiškam gyvenimo būdui pakankamai didelė paletė gali pasirodyti kiek "per daug" ir visgi, tokio ar panašaus tipo priemonė - idealus būdas atrasti labiausiai tinkantį antakių ryškinimo pustonį, o vėliau - šio ieškoti kosmetikos prekybos centruose, siūlančiuose kompaktišką įpakavimą, tinkantį kelionėms ar kasdienei kosmetinei.

Ko gero geriausias ir itin stipriai nustebinęs faktorius - paletės kaina. Pastaroji Amsterdamo kosmetikos parduotuvėje tekainavo 15 eur, tuo tarpu Didžiojoje Britanijoje tą patį produktą galima įsigyti vos už 10 svarų. Ar verta? Tikrai taip, ne tik dėl galimybės išsirinki savo antakiams tinkamiausią atspalvį, bet ir teisės maišyti turimus atspalvius bei išgauti idealiausią.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite