15.9.16

"Geometrix" rankų darbo auskarų apžvalga



Šį kartą pakalbėkime apie grožį, susijusį su vidine sveikata. Ir nors iš įrašo pavadinimo būtų galima tikėtis dar vieno nuobodaus reklaminio įrašo apie vieną ar kitą produktą, vis dėl to šį kartą priemonę aprašyti nutariau dėl labai paprastos edukacinės priežasties - minėtasis "Geometrix" produktas - rankų darbo įvairiapusiškai saugūs auskarai - pasižymi tuo, ko neretai pasigendame kitų gamintojų gaminamuose aksesuaruose - sveikatos tausojimo.

Naujieji rankų darbo auskarai pagaminti taip, kad šių visiškai nesijaustų juos nešiojant, su auskarais galima miegoti, o kadangi pastarieji pagaminti iš bio plastiko, gamintojai užtikrina šiuos esą saugius nešioti net ir itin jautriems vartotojams. Aksesuaras pakankamai lengvai pritaikomas kasdieniame garderobe, yra neutralių spalvų, o ornamentų asortimentas pakankamai platus, kad būtų galima išsirinkti artimiausią savo širdžiai. Patrauklus įpakavimas  leidžia panašaus pobudžio produktą dovanoti artimiesiems ar kolegoms.

Turint omenyje, jog tai - rankų darbo aksesuaras, pagamintas Lietuvoje, reikia pripažinti, jog kainos ir kokybės santykis stebėtinai puikus. Šiuos galima įsigyti internetu čia bei Vitrina Pro salonuose. Aksesuarų kainos prasideda nuo 5,00 €. Ir nors auskarų dizainą reikėtų palikti skonio reikalui, visgi būtina pripažinti, jog panašaus koncepto priemonės, tausojančios kasdienę sveikatą visuomet bus priimamos pozityviai ir su dideliais aplodismentais.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite