7.10.16

MAC "Dazzleglass" ir "Cremesheen" apžvalga

 

MAC - jau tinklaraštyje aprašytasis MAC "Dazzleglass" lūpų blizgis "Sugarrimmed" ir Cremesheen "Pink Pearl Pop" atspalvio lūpų dažai. Šį kartą aptarsime ne tik priemonių pliusus ir minusus, bet ir sąveiką naudojant šiuos kartu, norint išgauti atitinkamą lūpų įvaizdį.
Šį kartą tinklaraščio apžvalgose du laiko patikrinti ir puikiai visiems pažįstami lūpų produktai iš

Taip jau nutiko, kad paskutinius metus visas pasaulis iš proto eina dėl matinių ir jokio blizgesio (ar, gink dieve, blizgių dalelių) neturinčius produktus bei lūpų priemones: į rinką kasdien išleidžiami nauji matinį efektą suteikiantys lūpų kontūro pieštukai, lūpų kreidelės, dažai ir putų konsistencijos skysti lūpų dažai. Tuo tarpu visos kitos, iki to laiko klasika laikytos priemonės lieka užmarštyje. Natūralu, jog tai, kas populiaru, pamažu pasidaro nuobodu, tad tenka arba ieškoti kitų naujovių, arba grįžti prie laiko patikrintų makiažo užbaigimų. Ir nors kalbant apie naujoves galiu duoti ranką nukirsti, jog ateinančiais metais į populiarumo viršūnę grįš ne šiaip blizgūs produktai, o metalinį spindesį ir itin didelius blizgučius turintys dažai, visgi šį kartą apžvelkime kiek konservatyvesnį blizgių lūpų variantą, išgaunamą naudojant pigemntuotą lūpų dažą ir blizgučių turintį lūpų blizgį.

Prie minėtojo dueto mielai pridėčiau lūpų dažų pagrindu ar baze laikomą lūpų kontūro pieštuką, kuris leidžia dažams vietoje išsilaikyti ilgesnį laiką bei, jei to reikia, padeda koreguoti lūpų formą. Lūpų dažai iš MAC, kaip taisyklė, turi labai specifinį pudrinį kvapą ir savitą tekstūrą. Ir nors dažų užbaigimo yra įvairaus - nuo matinio, iki lengvai kreminio ar net blizgaus, tačiau daugelis dažų turi sąlyginai komfortišką pojūtį juos aplikuojant (išimčių tikrai pasitaiko, ypatingai naudojant matines ir tamsias spalvas, kuomet dažai ne tik sunkiai aplikuojasi, bet ir laikosi itin trumpą laiko tarpą, tačiau apie tai - kitą kartą). Aprašoma lengvai rožinė spalva "Pink Pearl Pop" dengiasi labai lengvai ir turi solidų kiekį maitinamųjų ingredientų, tad lūpos nelieka sausos. Ko gero būtent dėl tų pačių ingredientų dažas nėra ypatingai pigmentuotas, o norint išgauti ryškią spalvą tenka aplikuoti bent porą sluoksnių. Tuo tarpu visą efektą pagyvina ir sustiprina ant viršaus aplikuojamas lūpų blizgis, suteikiantis lūpoms subtilaus žvilgesio, gyvybingumo ir putlumo. Vienintelis didesnis minusas, kurį norėtųsi išskirti kalbant apie lūpų blizgį - jo išeiga. Nors iki šiol asmeniškai man šio pabaigti nepavyko, kolegė Aliona yra pastebėjusi ir savo tinklaraštyje taip pat minėjusi, jog vienos pakuotės pakanka mėnesiui, o tai - ne itin protinga investicija, turint omenyje aukštą produkto kainą.

Lūpų dažus ir blizgį galima rasti MAC stende Vilniuje PC Panorama Douglas parduotuvėje, vienos priemonės kaina apie 22 eur. Ar verta? Tik tuo atveju, jei esate įsitikinusi, jog būtent tokia kombinacija (ar jos dalis) bus jūsų ateinančio sezono mėgstamiausias ir labiausiai naudojamas lūpų derinys. Kitu atveju 44 eur į vienadienius ar nuotaikų kaitos

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite