16.10.16

MAC "Matte" ir "Retro Matte" lūpų dažų apžvalga

Tinklaraštį sekančios ilgesnį laiką ko gero žino, jog būtent brangesnių kosmetikų apžvalgos ir įdomių produktų testavimas tapo pagrindiniu tinklaraščio egzistavimo tikslu. Būtent prieš perkant aukštesnės kainos produktus svarbu išsiaiškinti, ar iš tiesų kokybė atitinka kainą ir ar pastarųjų santykis pakankamas norint teisingai investuoti savo pinigus. Taip, būtent investicijos terminą mėgstu naudoti kuomet kalba pakrypsta į brangesnius kosmetinius produktus ar stiliaus detales.

Ir taip, kuomet kalba nukrypsta į MAC prekinio ženklo produkciją, galima lengva ranka numoti faktą, jog kaina yra pakankamai aukšta, tuo tarpu rinkoje esti begalės pigesnių ir neblogai savo funkciją atliekančių prekinių ženklų. Tačiau MAC lūpų dažai turi savų privalumų, kuriuos vargu ar atsvertų kitų prekinių ženklų turimos priemonės.

Šį kartą tinklaraštyje apžvelgiami net du skirtingų padengimų MAC lūpų dažai iš "Matte" ir "Retro Matte" serijos. Ir nors abi priemonės suteikia matinių lūpų efektą, esti pagrindinių skirtumų, kuriuos pravartu žinoti prieš renkantis lūpų dažus. 

Abiejų produktų kvapas kone identiškas - šiek tiek primenantis seną lūpų dažų kvapą, kuriuo ko gero dažės net mūsų močiutės. Abiejų pakuočių įpakavimas ir pateikimas taip pat vienodas, čia nebus galima atrasti jokio skirtumo. Vienintelis ir svarbiausias išskirtinumas - pačioje dažų konsistencijoje. "Matte" lūpų dažai yra įprastiniai matiniai lūpų dažai, kuriuos pakankamai lengva aplikuoti ir dėvėti. Tuo tarpu "Retro Matte" lygiai taip pat suteikia matinį efektą, neturi jokio blizgesio, tačiau su šia dirbtikiek sunkiau nei su klasikine "Matte". Pastaroji suteikia visiškai matinį, kone sausinantį rezultatą, norint šią paskirstyti tolygiai gali prireikti ne tik papildomų makiažo aplikavimo priemonių, bet ir labai kokybiškos bazės (ypač dirbant su tamsiomis spalvomis), mat spalva nebūtinai passkirsto lygiai ir tolygiai. Kad ir kaip bebūtų, kantrybė ir kruopštumas duoda savo rezultatus, tad skyrus atitinkamą kiekį laiko aplikuojat "Retro Matte" lūpų dažus galima išgauti nepaprastai stulbinančių ir kvapą gniaužiančių rezultatų. Be abejonės, pastaraisiais kasdien mėgautis nepavyks, mat matinis efektas itin sausina ir taip jautrią lūpų odą. O progoms - pastarieji taps patys įspūdingiausi pagalbininkai.

Įrašą norėčiau pabaigti ne ar rekomenduoju, o kodėl rekomenduoju atkreipti dėmesį į MAC lūpų dažų stendą. Priežasčių yra pora - visų pirma - galimybė išsirinkti ir pritaikyti maksimaliai jūsų gyvenimo stilių ir būdą atitinakntį dažų atspalvį (rinkoje vis dar vienetai prekinių ženklų, galinčių pasiūlyti tokį milžinišką lūpų dažų atspalvių pasirinkimą), taip pat dėl nemirštančios kokybės ir klasika tapusios formulės, nepavesiančios jokiu gyvenimo atveju - dažai iš tiesų savo kainą atitinka ir atperka nuostabiai pigmentuotomis spalvomis, leidžiančiomis priemonę naudoti bent porą kartų ekonomiškiau nei tai darytumėte su pigesniais lūpų dažais. 

Nuotraukose: kairėje "Matte" Honey Love, dešinėje "Retro Matte"  Bowl Me Over.
 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite