1.11.16

Artistry "Metallic" kolekcijos apžvalga





Kaip žinia, Artistry paskutiniu metu savo gerbėjas stebina itin unikaliais ir šiek tiek iš komforto ribų verčiančiais produktais. Arba, kitomis akimis žiūrint, prekinis ženklas galbūt tiesiog nesivaiko karščiausių podiumų madų ir tendencijų, savo moterims siūlydamas niekuomet iš mados neišeinančius moteriškus rafinuotus produktus. Ir taip, būtent šis prekinis ženklas nesiūlo veido kepimo technikų, nerėkia apie svarbiausią modeliavimo ar kontūravimo techniką, taip pat neteigia moterims esą reikiant optiškai didinti šių lūpas. Šis prekinis ženklas ko gero greičiau lieka prie labai senamadiško ir visais amžiais teisingo grožio tobulinimo varianto, pasižyminčio ryškiomis spalvomis, žėrinčiais atspalviais ir spindesiu. Būtent pastarojo tikrai nemažai naujojoje "Metallic" kolekcijoje, kurią sudaro trys visiškai skirtingi skystų šešėlių atspalviai, dviejų spalvų akių kontūro pravedimas  ir 3D presuota pudra, kuri, kaip paaiškės įrašo eigoje, tėra paprasčiausia šviesą atspindinti perlamitrinė pudra. 

Šį kartą labiausiai sužavėjo skysti akių šešėliai "Luxe Metallix Eye Shadow Trio". Pastarieji pristatyti jau įprastoje klasikiniams lūpų blizgesiams būdingose pakuotėse, aplikuoti šiuos ypatingai paprasta, tam pritaikytas blizgio aplikatorius idealiai tinkamas dažu padengti akį, o sklaidymui geriausia rinktis papildomą akių šešėlių teptuką arba pirštus. Trys nepaprastai žavingos spalvos - žala "EMERALD", purpurinė "AMETHYST" ir sidabrinė "PLATINUM" gali sukurti nuostabių meno kūrinių naudojant šias visas kartu, o taip pat nepaliks abejingų aplikuojant šias atskirai. Dažai kokybiški ir pigmentuoti, neturi jokio kvapo. Vienintelis minusas tai, jog kaip ir daugelis kreminių priemonių priemonės yra linkusios turėti trumpesnį galiojimo laiką, o kadangi produktas naudojamas akių zonoje, kur oda ypatingai jautri ir plona, šių galiojimo terminų reikėtų klaisyti kur kas sąžiningiau nei lūpų priemonių. Skysti akių šešėliai labiausiai tinkami progoms ir vakarėliams, mat yra stipriai pigmentuoti ir turi daug blizgesio. Tačiau intensyvios ir kvapą gniaužiančios spalvos nepaliks abejingų. Komplekto kaina  44,28 €.

Akių pravedimas "Longwearing Liquid Liner" šį kartą parduodamas dviejų spalvų - intensyvios juodos ir tamsios slyvinės, su nemažu perlamutinio žibėjimo. Plunksnelė labai patogi naudojimui ir liniją tiesiai bei tiksliai nubrėžti labai paprasta. Spalva lieka intensyvi ir ryški, šią pakankamai sudėtinga pašalinti, tad teks padirbėti su stipresnėmis makiažo pašalinimo priemonėmis. Vieninteliu trūkumu galima laikyti ne itin patrauklią ir pernelyg plastmasinę pakuotę. Kadangi priemonės kaina pakankamai aukšta, norėtųsi tai matyti ir iš naudojamų medžiagų bei bendro vaizdo, o už panašią kainą tikrai galima rasti puikios formuluotės produktų, turinčių atitinkamą įpakavimą. Tačiau apart pigaus įpakavimo priemonei priekaištų rasti nepavyko. Plunksnelės kaina  30,42 €. 

Tuo tarpu kompaktinė pudra "3D Face Powder Shimmering Nudes", turėjusi itin dideles viltis ir lūkesčius, mat iki šiol visi mėginti ir naudoti Artistry presuotos pudros produktai paliko tik labai pozityvius atsiliepimus, šiek tiek nuvylė, visgi jausmai išlieka dviprasmiški.   Tačiau pradėkime nuo privalumų. Pudra sudaryta iš šešių nuostabių angliškos rožės atspalvių, lengvai aplikuojasi, maloniai jaučiasi ant odos, nekemša porų. Kad ir kaip bebūtų gaila, pastarosios koncepcija iki šiol liko kiek nesuprasta. Teoriškai priemonė turėtų būti tinkama naudoti visam veidui, tačiau pudroje esančios blizgios dalelės ant viso veido gerai atrodys tik nakties ar renginių metu, tuo tarpu dienai dideli fiziniai blizgučiai grožio tikrai nesuteiks. Pudra taip pat pernelyg lengva ir neturi jokio maskavimo, tad akivaizdu, jog odos išlyginimui teks naudoti kitą priemonę. Minėtasis produktas tinkamas kaip makiažą užbaigianti pudra, naudojama tam tikrose vietose, kuriose rausvas ir blizgučiais grįstas blizgesys gali atrodyti patraukliai. Ir vėlgi, pudra bei dėžutė parduodamos atskirai.Pudros kaina  30,42 €, to tarpu pati pudrinė kainuos dar  20,92 €. Kiek didoka investicija, turint omenyje, jog priemonė ne iki galo atlieka kažkokią funkciją. Gerai tai, jog kitą kartą galima investuoti tik į naują produktą, pudrinę galima naudoti su kitomis priemonėmis.

Galutinis verdiktas vis viena išlieka pakankamai teigiamas, nepaisant to, jog akių pravedimo buteliukas pernelyg pigios išvaizdos, lyginant su šio kaina, o presuota pudra iki galo neatrado konkrečios panaudojimo paskirties ir vis dar svyruoja tarp užbaigimo pudros ir odos įšviesintojo, visa kolekcija labai daili ir pukiai tinkanti bet kokiam šventiniam makiažui, kuomet norisi daug metalinio spindesio.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite