14.12.16

Mardere Fashion "Floral Clutch Bag" delninės apžvalga


Šiandienos įrašas - ypatingas ir toks, kokio iki šiol tinklaraščio istorijoje dar nebuvo. Šį kartą pristatoma nauja "Mardere Fashion" prekinio ženklo delninė "Floral Clutch Bag", negana to, įrašo pabaigoje bus galima pamatyti trumpą delninės apžvalgą Youtube kanale.
Pažintis su šiuo prekiniu ženklu buvo netikėta ir kur kas įdomesnė, nei įprastai. Būtent šią delninę teko pastebėti savo asmeninio Instagram profilio naujienų skiltyje, o meilė šiam aksesuarui gimė iš pirmo žvilgsnio. Akivaizdu - jau po poros savaičių delninė jau gulėjo mano kambario lentynoje, o dar po poros nusprendžiau apie šį aksesuarą papasakoti plačiau ne tik tinklaraštyje, bet ir pamažu besikuriančiame Youtube kanale, turinčiame papildyti tinklaraščio veiklą, tad įrašo pabaigoje galėsite išvysti ir išgirsti apie rankinę kalbant plačiau ir gyviau, nei iki šiol esate įpratusios.

Rankinė - rankų darbu pagamintas meno kūrinys, turintis net tris skirtingas dėvėjimo funkcijas. Kadangi delninukė pagaminta iš vandeniui ir vyno dėmėms atsparaus permatomo vinilinio audinio, o vidinis pamušalas - iš itališko audinio ir šilko - šią lengva prižiūrėti ir dėvėti. Taip pat pastarąsias (vidinę delninės dalį - pamušalą, ir išorinę - permatomą) galima dėvėti kaip du atskirus aksesuarus. Tokiu būdu vienas pirkinys pasitarnauja kaip pora skirtingų aksesuarų, atitinakamai nuo progos ir norimo sukurti drabužių įvaizdžio. Itin pravartu ir tai, jog prie aksesuaro pridėta nusegama rankena, pridedanti kur kas daugiau nešiojimo alternatyvų atitinkamai nuo progos ir nuotaikos.

Dar vienas rankinės privalumas - išskirtinis gamintojo dėmesys unikalumui. Kiekvienas modelis gaminamas itin ribotu tiražu, tad išvengiama besidubliuojančių aksesuarų nesusipratimų. Šią dvigubą delninę pakankamai nesunku prižiūrėti - išorinė dalis gali būti nesunkiai valoma bet kokiu švelniu pluoštu (taip pat jos valymui galima naudoti langų valiklį), tuo tarpu vidinis pamušalas su aplikacija reikalauja šiek tiek kruopštesnio valymo/plovimo rankomis ir natūralaus džiūvimo kambario temperatūroje.

Įrašo pabaigai norėčiau išskirti keletą asmeninių pastebėjimų apie aksesuarų svarbą ir ilgalaikes investicijas į kūrybą. Delninės ir rankinės (kartu su laikrodžiais) turėtų būti vieni svarbiausių ir geriausiai žmogaus asmenybę atspindinčių išorinių detalių. Pirmą kartą išvydus turimą modelį šiam iš karto buvo galima užklijuoti "kotrynos" etiketę. Kodėl? Nes "Floral Clutch Bag" modelis tiesiog idealiai atitinka mano asmenybę ir vidinę pasaulėžiūrą. Sakysite, neverta ieškoti gilių minčių ir poteksčių renkantis aksesuarą? Galbūt kasdienos rankinėms, kurių negaila dėvėti ir puošti dėvėjimo žymėmis tokių filosofijų taikyti nėra prasmės, tačiau renkantis aksesuarą, kurį norisi išlaikyti kaip relikviją ir meno kūrinį minėtoji taktika iš tiesų padeda išvengti netinkamų sprendimų apsipirkinėjant ir renkantis savo asmenybei atitinkantį produktą. Minėtasis modelis tiesiog idealiai atspindi dabartinį gyvenimo periodą ir vidinę būseną. O visų svarbiausia - priverčia nusišypsoti kaskart pasižiūrėjus į save veidrodyje. O jei toks nedidelis aksesuaras sugeba praskaidrinti net niūriausią dieną, ko gero gyventi pasidaro kur kas smagiau ir maloniau.
Naudojantis tinklaraštiška padėtimi pavyko susisiekti su "Mardere Fashion" įkūrėjais, o šie savo ruožtu ikišventiniu periodu pažadėjo suteikti nuolaidą visoms norinčioms įsigyti vieną iš "Mardere Fashion" gaminių. Su nuolaidos kodu UOGINTAITE iki šių metų pabaigos 31.12.2016. Jau greitai tinklaraštyje galėsite išvysti ir derinius bei idėjas, kaip į savo gyvenimą galima įkorportuoti tokio ir panašaus tipo aksesuarą! O kol kas - pirmoji apžvalga UOGINTAITE Youtube paskyroje!

Bučkiai,
Uogintaitė
www.mardere.com

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite