28.12.16

"Tangle Teezer" ir "Invisiboble" - Idealus plaukų priežiūros duetas

Apie Tangle Teezer plaukų šepetį rašyti tenka jau nebe pirmą ir nebe antrą kartą, tačiau šį kartą noriu pristatyti kiek kitokį mini Tangle Teezer plaukų šepečio leidimą. Pastarasis žavi savo mielu dizainu ir originaliomis puošybos detalėmis, o taip pat žada tilpti į mažesnę rankinę ar kelioninį krepšį.

Remiantis asmeniniu plaukų šepečio naudojimu turiu pripažinti, jog būtent šis mini Tangle Teezer plaukų šepečio leidimo šepetys tapo ne tik kasdieniu palydovu ir absoliučiu favoritu, bet ir sugriovė iki šiol kurtą plaukų šepečių mitą - jo dėka plaukų šepetį rankinėje pirmą kartą nešiotis pradėjau ir aš. Kodėl? Nes prietaisas  nedidelis, kompaktiškas ir visiškai lengvas. Tiesa, reikia paminėti, jog šildymo sezonu šepetys šiek tiek elektrina sausesnius plaukus, tad būtų gerai turėti papildomų priemonių šių elektrimuisi pažaboti. Kitu atveju elektrinimąsi stabdo ir paprasčiausias vanduo.
 
Kitas, ne mažiau svarbus gyvenimo palydovas - Invisiboble plaukų gumutė, primenant stacionaraus teleofno laidą ir ankstyvą vaikystę. Su tokio ir panašaus koncepto plaukų gumutėmis gyventi tenka jau trečius metus ir turiu pripažinti, jog jokių kitų plaukų gumyčių nebenaudoju. Pastarosios patinka ne tik dėl ilgo išsilaikymo ir sąlygino plaukų tausojimo ar retesnio galvos skaudmo, bet ir puikios aprangos detalės. Kadangi vis dar esu vienas tų asmenų, kuris plaukų gumutes pamiršta visur ir visada, o šias išsaugoti pavyksta tik tuo atveju, jei pastaroji visuomet saugiai įsitaisiusi ant ranos riešo. Nuotraukoje esantis Invisiboble riboto tiražo leidimas skirtas paremti vėžiu sergančius asmenis. Negana to, plaukų gumutė turi dailų rausvo aukso spalvos medalioną, atrodysiantį kaip nedidelis pakabukas.

Būtent šie du atributai - svarbiausi ir niekuomet iš rankinės (ar riešo) nedingstantys plaukų priežiūros produktai, kuriuos ypatingai norėtųsi rekomenduoti kiekvienai save mylinčiai merginai.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite